Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajokk? Van nálatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajokk? Van nálatok egy olyan srácnak esélye akibe régen szerelemsek voltatok de végül más pasitok lett?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ha a srác elhívna sétálni?

Az az egyetlen problémám hogy most meg nagynak képzeli magát és LENÉZ :S:(...! Mit tehetnék?

2009. dec. 23. 19:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
hehe:D...De várjam ki hogy szakítsanak?
2009. dec. 23. 19:54
 22/27 anonim ***** válasza:

hehe...szerintem ne, ha elmondod neki most, v a szünet után akkor tud ő dönteni, ha most nem szeret akkor a szakítás után se fog...

mi hehe?:D

2009. dec. 23. 19:56
 23/27 A kérdező kommentje:

De a legrosszabb az hogy nembírnék ki még 1 kosarat!

Volt régeben egy csaj aki lekoptatott ...!

Most biztosra szeretnék menni.Személyesen mondjam el vagy elmondhatom msn-en??? / felhívjam??

2009. dec. 23. 19:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Amúgy sztem mindenki megfogja tudni 1 pillanat alatt hogy belezúgtam a csajba amit nemszeretnék mert a pasiját ismerem és lefog verni :S
2009. dec. 23. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:

hát ha már elmondod szeretjük ha a szemünkbe mondják, szal ne msnen, és kérd meg h kussoljon.

ha elpletykálja akk meg nem érdemel meg téged, és a verésről meg nemtok mit mondani(írni:D)

2009. dec. 23. 20:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Légy már férfi basszus, nehogy paráz egy gyerektől.
2009. dec. 24. 00:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Úristen! Miért verne le? Szíved joga az,hogy valaki tetszen vagy szerelmes legyél belé.

Szerintem vágj bele..és személyesen mondd meg neki,ne msnen:) Majd írd le,hogy mi volt:)

2009. dec. 24. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!