Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajokk? Van nálatok egy olyan srácnak esélye akibe régen szerelemsek voltatok de végül más pasitok lett?
Figyelt kérdés
Mit tennétek ha a srác elhívna sétálni?
Az az egyetlen problémám hogy most meg nagynak képzeli magát és LENÉZ :S:(...! Mit tehetnék?
2009. dec. 23. 19:35
11/27 A kérdező kommentje:
Mármint a barátnője nem kell
2009. dec. 23. 19:46
12/27 anonim válasza:
hát szard le a bnőjét, és mondjuk mond neki hogy ...
milyen jó ma a hajad,
vagy...észre sem vettem eddig hogy milyen szép a szemed, vagy valami ilyesmi^^
13/27 anonim válasza:
am meg leesett hogy nem a bnője kell neki^^
14/27 A kérdező kommentje:
Ezeket már megcsináltam Bókolok neki és szeirntem tudja is hogy bejön nekem de ez nem biztos
2009. dec. 23. 19:48
15/27 anonim válasza:
hát ha sejti akkor mond meg neki, am az osztálytársaddaél jár?
16/27 anonim válasza:
és az nem neki hanem neked akart lenni^^
17/27 A kérdező kommentje:
Évfolyamtársával
2009. dec. 23. 19:50
18/27 A kérdező kommentje:
Szeirntetek mi lenne a jobb ha elmondanám neki hogy tetszik nekem vagy kivárom még szakítanak és akkor több esélyem lenne?
2009. dec. 23. 19:51
19/27 anonim válasza:
akkor 1×úen mond meg neki, és had ő döntse el hogy mi legyemˇˇ
am meg ha szerelmes volt beléd akkor nem lehetsz ronda... ha mást nem, van egy csomó szép csaj(tom könnyen írom) de mással is összejöhetsz^^
20/27 anonim válasza:
am meg minden vállaszt én írtam^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!