Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ennyire szeplős lány bejön, mint barátnő?
2014. ápr. 25. 02:43
11/16 anonim válasza:
"A legtöbb férfit elméletileg szintén taszítja."
Szeplős nőként, saját tapasztalatból meg azt tudom neked mondani, hogy sok férfinak tetszik, és van, aki kifejezetten szexisnek tartja.
Annak, hogy te saját magad hogy viszonyulsz a szeplőidhez (vagy bármi más vonásodhoz, tulajdonságodhoz) sokkal nagyobb hatása van arra, hogy mások hogy viszonyulnak hozzájuk, mint azt feltételeznéd ilyen fiatalon.
Választhatod azt, hogy szépséghibának tartod a szeplőidet. ("Szeplős vagyok és nem szeretem magamon.").
De választhatod azt a gondolatot is, hogy ez a te szexepiled. :-)
12/16 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a szeplos lanyok! 25F
14/16 anonim válasza:
A képen látható lánynak olyan szép ajkai vannak. Nagyon vonzó. Az egész összkép nagyon jó bár gondolom van benne egy kis photoshop is. De akkor is olyan csókolni való az ajka.nagyon tetszik...
16/16 anonim válasza:
nagyon sexysek a szeplős csajszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!