Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól tettem hogy elmondtam...

Jól tettem hogy elmondtam neki h bejön?

Figyelt kérdés

először úgy tűnt bejövök neki. De a barátnője ugyan nem nyiltan de mondott valamit h milyen pasik jönnek be a csajnak én viszont pont az ellenkezője vagyok külsőre. Inkább ilyen északibb tipus vagyok.

Kérdeztem h lenne-e kedve talizni kettesben sulin kivul, azt mondta h nem hiszi h jó ötlet mert megfogadta hogy végzett a férfiakkal.

így egyertelmű lett a szitu.

De én attól megmondtam h bejön és hogy ha nem akkor nem. Igazából tök jó volt h nem próbálta meg körül írni mint nehany csaj h amúgy aranyos vagy meg jól nézel ki stb mert az ilyenektől a falra mászok :)

Csak annyit kérdett mi változott h már nem jön be, én pedig leírtam kb ugyanezt.

jó ötlet volt? Van pozitívum egy ilyen helyzetben? olyanra gondolok h jobb így elmondani mint magamban tartani stb.

2013. nov. 10. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Jol tetted.
2013. nov. 10. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Őszinte voltál hozzá,nincs ebben semmi rossz.
2013. nov. 10. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
én csak annyit nem értek, hogy mire fől kérdezte hogy már nem jön be? nem pont most mondtad neki hogy bejön?
2013. nov. 10. 09:13
 4/7 A kérdező kommentje:
ugy irtam neki h bejott nekem. ezert kerdezte h mi valtozott en meg leirtam a szitut
2013. nov. 10. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel neki, akkor már úgyis mindegy.
2013. nov. 10. 09:30
 6/7 A kérdező kommentje:
ugyan az o szajabol nem hallottam nyiltan de orulok h nem probalta korbemagyarazni mert azt utalom
2013. nov. 10. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
aha, hát, jó, mondjuk nyugodtan írhattad volna hogy BEJÖN t- nélkül,. amúgy meg akkor ennyi
2013. nov. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!