Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam az osztálytársának, hogy bejön a srác. Elmondta neki?
Tetszik az egyik évfolyamtársam, és én említettem az egyik osztálytársának (ő is fiú), hogy bejön az a srác. Úgy tudom, jóban vannak. Akkor elmondta neki, hogy bejön nekem?:D Azóta már megszerezte nekem az msn-címét is (az osztálytársa, akinek mondtam), és mondta, hogy vegyem fel msn-re. Szerintetek elmondta neki, hogy bejön nekem?:D
16/L.
Mi azt honnan tudjuk? Xd
azt cs ő tudhatja. :D
Hát valami hihetetlen a kérdés súlya.
Megkérdezheted ha annyira fontos a fiút, aki megadta a szőke herceg msn címét ( oh bocsánat a "modern" lemaradt ), vagy esetleg nem foglalkozol vele. Menni fog.
Megettem a pőkötet nokellával, oszt most elszívom a szigaréllát!
Sárky
Azt mondta az osztálytársa (akinek elmondtam), hogy "majd elkérem vmelyik havertól a címét, és megmondom:)". És meg is mondta pár nappal később.:D Úgyhogy nem biztos, hogy tőle kérte el...
Őt meg már felvettem msnre.:) Csak még nem volt fenn azóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!