Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépen alakuló vonzalom hirtelen elakadni látszik, szerintetek már reménytelen?
Figyelt kérdés
Már néhány hete vagy inkább hónapja nagyon jóban vagyok egy hölggyel (én 39, ő 33), de sajnos nagy a távolság, még nem volt alkalmunk intim kapcsolatba kerülni. Ettől függetlenül nagyon jól megértettük egymást, majd mindennap telefonálunk. Pont most, karácsony előtt már két napja nem fogadja a hivásaimat, minden magyarázat nélkül. Nem reagál sms-re vagy emailre sem. Ünnepek alatt együtt vannak a távoli országokban élő családtagjaival, megértem, hogy elsősorban velük foglalkozik. De ez a hallgatás nagy szenvedést okoz nekem, nem tudom, mi van, miért hallgatott el olyan hirtelen. Nem akarok neki felróni semmit vagy kérdőre vonni, mert annak semmi értelme. Vajon felejtsem el az egészet, vagy várjam, hátha még jelentkezik, vagy egy bizonyos idő, mondjuk karácsony után tovább próbálkozzak? Hajlandó lennék akár hetente is utána utazni, ha arról lenne szó.2009. dec. 23. 18:49
1/2 anonim válasza:
Beszélj vele. Talán azt várta, hogy felajánlod, hogy együtt töltitek a karácsonyt nála. Ha a karácsony nem megy, töltsétek együtt a szilvesztert.
Feladni még szerintem kár. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, de hogy beszéljek vele, ha nem fogadja a hivásaimat? Másrészt, ha többször próbálom hivni naponta mint egyszer, az már a dolog erőltetése, nem?
2009. dec. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!