Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi helyek Pécsen?
Hat igazabol en Budapesti vavyok,szoval lehet,hogy elegge tuertekelek egy helyszint,ami nektek termeszetes.Bocsanat elore is de engem Pecs elvarazsolt:-)
szoval a belvaros maga nagyon szep! setalas kozbe fagyizhatnatok:) utana HA MAR ELEG ERETTNEK ERZITEK MAGATOKAT!! johet a lakatfal:)
van szokokut,a melle leulhetnetek beszelgetni:)
Bár nem vagyok pécsi, de mikor pécsen jártam iskolába, akkor én a barátnőmmel a TV toronyba mentünk egyszer vacsorázni, nem tudom hogy működik e ott az étterem :/
Ezen kívül a székesegyház alatt a Leöwey előtt van egy jó kis park, a park mellett van egy kis kertes rész, ha háttal álsz az iskolának, akkor balra egyenesen, abból a kertből szép kilátás van pécsre, sötétedés után kifejezetten jó. Emellett javasolnám még a Hokedlit, nagyon csendes hangulatos kis hely, ritkán van 10 emberné több, remélem még nem zárt be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!