Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen romantikus helyek vannak Pécsen?

Figyelt kérdés

Valentin napra valami romantikus programmal szeretném meglepni a párom.

Milyen lehetőségek vannak Pécsen?

Szép helyek, gyertyafényes vacsora stb!

2013. jan. 10. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Másszatok fel a Zsongor-kőre.
2013. jan. 10. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Az a nagy torony az nem jó? ☺
2013. jan. 10. 17:16
 3/14 A kérdező kommentje:
a tévé toronyra gondolsz?
2013. jan. 10. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:

TvToronyban van etterem is, de ne menjetek oda, mert nagyon sz@r es aranytalanul draga is.

Ha ram hallgatsz, akkor:

Seta a Kiraly utcaban a terrol indulva. A szinhaz utan baloldalt van a Palma cukraszda, uberatomfinom forrocsoki, fagyi es sutik.

Utana seta vissza, Ferencesek utcajan le, fel a Szent Istvan terre. Ott kis romantika, ez az, visszafele a kaptalan utcan es tegyetek egy lakatot a lakatfalra.

Kajaugyileg a Belvarosban szerintem nincs olyan minosegu etterem jelenleg Pecsen, ami vallalhato lenne. Uh Taxi es irany a Bagolyvar. Onnan vacsora utan a Tettyen keresztul siman le is setalhattok a belvarosba ugy, hogy vegig mentek a varfal mellett.

2013. jan. 10. 17:28
 5/14 A kérdező kommentje:

ez nagyon jól hangzik!

azt még meg tudod mondani esetleg hogy milyen árú a bagolyvár étterem? mondjuk főételek milyen áron vannak kb?

2013. jan. 10. 17:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha mindezt végigjártátok, akkor egy előre megvásárolt lakattal pecsételjétek meg a kapcsolatotokat, az Apáca utcában lévő lakatrácsokon. Évek múlva visszamenve emlékezhettek rá. Ráakaszthatjátok az én lakatomra a tieteket, ha nincs már hely.
2013. jan. 10. 17:49
 7/14 A kérdező kommentje:

nagyon jó kis ötlet köszi

monarchia étterem milyen? jól főznek?

hogy jutunk oda ha előtte a király utcán sétálunk? nagyon messze van?

2013. jan. 10. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:

6os, en is ez mondtam :o)

De hogy miert irtam Kaptalan utcat, azt mar magam sem tudom :)

Helyesen a Janus Pannonius utcaban van, nem az Apacaban.

2013. jan. 10. 18:31
 9/14 anonim ***** válasza:

A Bagolyvar alapvetoen dragabb mint a Monarchia, de sokkal jobb is. Jobb minoseguek az etelek is, jobb a hangulat is, egyszeruen minden jobb.

En mindenkfelekeppen a B.-t valasztanam, mert orok emlek marad, meg akkor is ha ~20%kal dragabb.

2013. jan. 10. 18:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Igazad van, egy utcával lejjebb a Janus Pannonius utcában. Én is elírtam.
2013. jan. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!