Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikus helyek vannak Pécsen?
Valentin napra valami romantikus programmal szeretném meglepni a párom.
Milyen lehetőségek vannak Pécsen?
Szép helyek, gyertyafényes vacsora stb!
TvToronyban van etterem is, de ne menjetek oda, mert nagyon sz@r es aranytalanul draga is.
Ha ram hallgatsz, akkor:
Seta a Kiraly utcaban a terrol indulva. A szinhaz utan baloldalt van a Palma cukraszda, uberatomfinom forrocsoki, fagyi es sutik.
Utana seta vissza, Ferencesek utcajan le, fel a Szent Istvan terre. Ott kis romantika, ez az, visszafele a kaptalan utcan es tegyetek egy lakatot a lakatfalra.
Kajaugyileg a Belvarosban szerintem nincs olyan minosegu etterem jelenleg Pecsen, ami vallalhato lenne. Uh Taxi es irany a Bagolyvar. Onnan vacsora utan a Tettyen keresztul siman le is setalhattok a belvarosba ugy, hogy vegig mentek a varfal mellett.
ez nagyon jól hangzik!
azt még meg tudod mondani esetleg hogy milyen árú a bagolyvár étterem? mondjuk főételek milyen áron vannak kb?
nagyon jó kis ötlet köszi
monarchia étterem milyen? jól főznek?
hogy jutunk oda ha előtte a király utcán sétálunk? nagyon messze van?
6os, en is ez mondtam :o)
De hogy miert irtam Kaptalan utcat, azt mar magam sem tudom :)
Helyesen a Janus Pannonius utcaban van, nem az Apacaban.
A Bagolyvar alapvetoen dragabb mint a Monarchia, de sokkal jobb is. Jobb minoseguek az etelek is, jobb a hangulat is, egyszeruen minden jobb.
En mindenkfelekeppen a B.-t valasztanam, mert orok emlek marad, meg akkor is ha ~20%kal dragabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!