Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen romantikus helyek vannak Pécsen?

Figyelt kérdés

Valentin napra valami romantikus programmal szeretném meglepni a párom.

Milyen lehetőségek vannak Pécsen?

Szép helyek, gyertyafényes vacsora stb!

2013. jan. 10. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

4. válaszoló!

Nemár, hogy nincsen jó étterem a belvárosban! Mondok kapásból hármat, amelyek szerintem kiválóak:

Bohémia sörkonyha

Korhely

István Pince (Ez nem vicc. Ár-érték arány tekintetében verhetetlen)

2013. jan. 15. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

#4 vagyok, sorolom :o) Heti 1-2x vacsorazunk (ill vacsoraznank) pecsi es pecskozeli ettermekben a parommal, uh van tapasztalatom es osszehasonlitasi alapom is. + Senkinek nem vagyok senkije, tehat se reklamozni, se lhuzni nem akarok senkit. De:

Bohemia:

Par hete voltunk, en eloetelnek rantott gombat kertem hasabbal, azzal a kikotessel, hha a HB fagyasztott, akkor ne is hozzak ki, de ofc kifizetem. Mondtak h nem az, nyugi. Kihoztak, az volt. De sajnos a gomba is. Jol eszrevehetoen par perccel sutes elott kerulhetett ki a fagyasztobol, hisz hideg es vizes volt, miutan szetvagtam. Foetelnek pedig sztrapacskat rendeltem, ami nem lett volna rossz, ha nem a legolcsobb-legszarabb turo lett volna hozza..

A parom Csine batyut evett (nem biztos h igy kell irni, nem emlexem mar ra) azzal nem volt gond alapvetoen, de a martas sztem tul hig volt.

Korhely:

Na ez nyari elmeny. Regebben jartam gyakrabban ide, mert bejott a feeling, de sosem kajaltam, nem tudom h miert.. Igy utolag jobban tettem amig nem ettem itt. Mivel utalom a hagymat, kerdezgettem a felszolgalocsajt, h melyik etelbe van hagyma es/vagy mit ajanlana, ami az igenyeimnek megfelelne. Elegge bunkocska,pokhendi stilusban valaszolgatott..Vegul vmi Rizotto-ban allapodtunk meg, amiben persze volt hagyma...

Parom mar nem emlexem mit evett, de a felet meghagyta, amit elcsomagoltattunk es elvitunk apamnak, aki a rozsdas szoget is megeszi. Na ezt o sem ette meg.

En epres limonadet kertem + cukorral vagy cukorsziruppal. Egyiket sem kaptam melle es miutan ketszer szoltam a pincercsajnak, de meg ezutan sem kaptam meg, feladtam.

Mivel tudjuk h mennyibe faj egy vacsora kettonknek, igy nincs gond azzal, amennyit fizettunk. Azzal van baj, amit kaptunk erte.

Istvanba soksoksok evvel ezelott, bulik elott/utan/kozben szoktunk beugrani, de mar vagy 5 eve nem voltam. De regen semmi penzert nem ettem volna ott, ezt bevallom :o).

A kedvedert valamikor a kovetkezo hetekben kiprobaljuk.

Amugy aki jot akar enni, annak javaslom az orfui Muskatli ettermet.

2013. jan. 15. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Bohémiába rendszeresen járunk, a társaságunkból eddig senkinek nem volt kifogása, igaz rántott gombát még nem ettünk ott.

Korhelyben én háromszor voltam, eddig mindig nagyon ízlett.

Istvánban pedig eleve már a hangulat miatt is megéri, a kaja meg nagyon jó és olcsó.

A Bagolyvárat is jó helynek tartom.

Hogy írjak még párat, Tenkes örök klasszikus. Ha pedig valaki igazi gyöngyszemre vágyik, akkor annak a hetényi Tavasz vendéglőt ajánlom.

Mondjuk az is igaz, hogy a kaját nagyon el kell cseszni ahhoz, hogy nekem ne ízljen. (na ezt a szót, meg hogyan kell leírni?)

2013. jan. 16. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Ízlődjön
2014. jún. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!