Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közelítsek felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek felé?

Figyelt kérdés

A legjobb gyerekkkori lány barátomnak van egy osztálytársa aki teccik nekem (a csaj 13 én 12) és

nem tudom hogy közelítsek felé tavaly téle nelmentünk 3 moziba tök jól sszórakoztunk ...msnen mindenap beszélünk de mindig más a hangulata van amikor nagyon rendes órákig beszélgetünk van amikor meg leráz!

Segitsetek (am most szakytott..........

2009. dec. 23. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg helyesen írni, mer nem Navaho Kódfejtő vagyok

2. Ha már úgy is beszéltek msn-en mondd meg neki a frankót!

Hogy tudod, h nem rég szakított és te nem akarsz tolakodó lenni, de nagyon tetszik neked és nem lenne e kedve egyszer elmenni sétálni valahova.

Jah és soha ne vigyél első randik alatt csajt moziba, mer az gááááááááz!

2009. dec. 23. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
ne támadd le semmi esetre se, és ne nyomulj rá amig nem tudod hogy bejössz neki,mert akkor elriasztod.Amugy meg egy 13 éves lánynál fogalmam sincs hogy mit lehet tenni...lehet még gyerekes..
2009. dec. 23. 14:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nem gyerekes am kössz a váaszokat
2009. dec. 23. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Na húzz el innen kis hülye.
2009. dec. 23. 15:22
 5/6 anonim válasza:
a csajok nem nagyon szeretik a nála fiatalabb pasikat..szal ennyi.:P szívtad.^^
2009. dec. 26. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezt eltoltad mert má járunk :P:P

am köc a normális válaszokat

2009. dec. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!