Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik haverom kirakta egy közös képünket profilnak. Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Most szerintem egy csomóan azt hiszik járunk.2014. ápr. 22. 15:45
2/9 anonim válasza:
nagyobb bajod ne legyen az életben, ezt kívánom neked :D
5/9 anonim válasza:
Kérdezd meg pár ismerősötöket, hogy azt gondolták-e a kép alapján, hogy jártok.
6/9 anonim válasza:
Szörnyű... Nekem egy ideig egy interjú után Stefanovics angélával készített közös képem volt kint facebookon, mg sem hitték azt hogy járunk. Gondolom olyan 14 évesek lehettek, azért hiszik azt hogy jártok.
7/9 anonim válasza:
Uh ez elég gáz. Szerintem töröld le a facebookodat vagy legyél öngyilkos mert ez egyáltalán nem normális amit csinált a haverod!
8/9 anonim válasza:
Szerintem erre van egy külön funkció a facen, nem ezzel szokták jelezni, de ezek lehet mikor a haverokkal közös kép volt berakva nekem profilnak, azt hitték, hogy búzák vagyunk, jézusom fuck logic....
9/9 anonim válasza:
Szerintem szándékosan tette, hogy azt hihessék sokan, hogy ilyen szép barátnője van, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!