Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért gondoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért gondoljátok hogy egy normális nőnek nem kell udvarolni, virágot adni stb?

Figyelt kérdés
Én szóba se állnék egy olyannal, akin nem érzem, hogy valóban velem szeretne lenni, nem pedig csak szexre kellek neki.
2014. márc. 31. 17:21
1 2 3
 1/22 Zakathol ***** válasza:
Most aztán jól megmondtad!
2014. márc. 31. 17:22
 2/22 anonim ***** válasza:
Mert ez a mai "divat".
2014. márc. 31. 17:22
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
Az udvarlásra még azt mondom oké, de kérdező, nem virágcsokorban, bonbonban és éttermi számlában mérik a szeretetet.
2014. márc. 31. 17:23
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

És ha virágot kapsz azt jelenti, hogy nem csak szexre akar? :D:D

Még hogy a nők nem buták...

2014. márc. 31. 17:24
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Lányok miért hiszitek azt mind magatokról, hogy ti mind "normálisak" vagytok ?
2014. márc. 31. 17:25
 6/22 anonim ***** válasza:
Ki gondolja ezt? Maximum a hülyék. A buta lánykáknak a discóban meg pont elég egy ilyen hülye. Szóval más szinten vannak mint te vagy más normális emberek.
2014. márc. 31. 17:25
 7/22 anonim ***** válasza:

biztos olyannal találkoztak eddig, aki ezt nem igényelte.

én pl. allerigás vagyok a virágporra, a bonbont se szeretem, feszélyez ha valami idegen étteremben egy csomó idegen között kell ennem (szeretek otthon, nyugodtan enni pl.)

szerintem ezek nélkül is ki lehet fejezni a szeretetet, ragaszkodást, ha a pasi erre nem képes, akkor 2 lehetőség van: nem kreatív szegényke vagy részéről nincsenek érzelmek...

a romantika azt hiszem több, mint tárgyak és szép (de néha üres) szavak.

2014. márc. 31. 17:28
 8/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább az nem normális, aki szerint a nőkkel szemben ezek feleslegesek! De egyesek ezt ma már túl nyálas dolgoknak tartják, kár, hogy kezd eltűnni sok helyen az igazi romantika! :(

26/F

2014. márc. 31. 17:28
 9/22 anonim ***** válasza:

Azért vannak itt elég ütős, de sajnos igaz meglátások is.

egyrészt mindegyik lány azt képzelni, hogy különleges, és normális. 80% 12 egy tucat.

Másrészt olyan ember közeledesét kellene elfogadni amelyik szeretne virágot hozni. 1000 topik szól olyan srácok sirámjáról, hogy ők meg nem kellenek a "normális", "különleges vagyok" lányoknak.

Én mindnek adtam: De szóba sem álltam olyannal aki szerintem nem érdemli meg :)

2014. márc. 31. 17:29
 10/22 anonim ***** válasza:

"Nyár volt nem tavasz,

ó te kis ravasz,

azt mondtad, hogy szedjünk ibolyát!

Sétáltam veled erdőn, réteken,

azt mondtad, hogy ez a szerelem...

Lófa...szt, nincs is ibolya!

Bas...zni vittél el oda!"

2014. márc. 31. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!