Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, miért gondoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért gondoljátok hogy egy normális nőnek nem kell udvarolni, virágot adni stb?

Figyelt kérdés
Én szóba se állnék egy olyannal, akin nem érzem, hogy valóban velem szeretne lenni, nem pedig csak szexre kellek neki.
2014. márc. 31. 17:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én így gondolom,de hiába egyiknek sem kell ez.Inkább kiröhögtek,meg szóba sem álltak velem alapból.
2014. márc. 31. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:

@10: Azért Szenes Iván dalát így kifordítani...:D

http://www.youtube.com/watch?v=-xAlInwafHM

2014. márc. 31. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: vinnék virágot ha lenne kinek.
2014. márc. 31. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:
"Lányok miért hiszitek azt mind magatokról, hogy ti mind "normálisak" vagytok ?"...ott a pont
2014. márc. 31. 17:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezt csak így:

[link]

Lánynak műbrét veszünk ("ha esetleg hiányoznék" felkiáltással ;)).

2014. márc. 31. 17:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Mert!

1. előbb meg kell ismerni, hogy kiderüljön érdemes e

2. nem minden lány díjazza bármilyen fura is

3. ne ajándékban mérjék a szeretetet

4. sok fiúból kiölték ezt a nők, mert ez a jó fiú típus nem kell nekik, így sokan meg sem próbálják már.

2014. márc. 31. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:

és honnan tudjam, hogy ki a normális? mi az a normális? a legutolsó ócska szutykok is azt mondják, hogy ők bizony, rendesek, normálisak!

nőtől én még nem hallottam, hogy ő bizony nem rendes lány. az ilyen "normális" nők simán megcsalják a barátjukat, de még meg is magyarázzák, hogy ezért meg ezért...

tipikus szöveg a rendes, normális lányoktól: "...most fordul elő ilyen először..." "...amúgy nem szoktam ilyet csinálni..." "...én nem vagyok olyan lány, de ez most más..."

szóval bla... bla... bla...

2014. márc. 31. 19:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Mert kiment a divatból. A mai csajoknak csak a rosszfiúk kellenek.
2014. márc. 31. 19:30
 19/22 anonim ***** válasza:
És mi révén érzed, hogy veled akar lenni? Válaszolj már!
2014. márc. 31. 19:31
 20/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ebben mérik a szeretetet, de egy gesztus, ha valakitől virágot kapsz és ez jól esik! Tudom, h ettől még hajthat csak a szexre, de ezt a legtöbb nő érzi is. És önmagában mindez édes kevés, legalábbis nálam. :)
2014. márc. 31. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!