Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasiként miért nem tudok megbékélni vele, hogy le kell mondanom a szép nőkről?
Igen, a csajok többsége csak a pénzre meg és a kényelemre, de nem mind ilyen...
Engem például egyáltalán nem érdekel, hogy milyen anyagi háttere van annak a srácnak akivel vagyok, hogyha jól megvagyunk.
Amúgy meg... minden embernek vannak elvárásai, mint külsőre, mint pedig belsőre, de ezek inkább csak álomképek, mert nem fogod megtalálni soha azt a személyt akire minden "nézőpont" ráillik. El kell döntened, hogy rámész a külsőségre és mindenképp megszerzel egy mutogatni való csajt... mert azok másra nem igazán jók.. Vagy pedig lejjebb adod az igényeidet és egyszer találsz valakit, aki lehet, hogy külsőre közel sem tökéletes, de lesz benne valami ami megfog.
A szép nők = mű, megvehető, többnyire buták, csak a pénzre mennek...
a jóképű pasik = egoisták, nem értékelik a nőket, csak kihasználják őket, úgymond "bárkit" megkaphatnak
(Akinek nem inge, ne vegye magára... ezeket a körülöttem élőkről írtam, hogy én miket látok)
A döntés a tiéd, hogy mi a fontos.
Nem siránkozni kell.....hanem nyitott szemmel járni a világban. Ne olyan érdeklődési körű Nőknél próbálkozz, akikkel szemben bizonytalannak érzed Magad....idegen terepen sokkal nehezebb bizonyítani!!!
Senki sem érthet mindenhez....de biztosan van olyan környezet amiben otthonosan mozogsz....ami a hobbid, mint a Színház,sport,tánc,mozi,zene,divat,irodalom,stb......
Ha tudod miben vagy jó, akkor megkeresed azon helyeket, ahová a hozzád hasonló gondolkodású hölgyek járnak le szórakozni és kezdeményezel.....és nem kell beérned kevesebbel!!!
37F
Ahogy az első írta, az átlagos és átlag alatti nőknek sem kell közepes vagy ronda pasas, hiszen ha a Tiffanynak lehet olyan jóképű és gazdag pasija, akkor nekik is (hiszik ők)...
Egyszerűbb és könnyebb ha megbékélsz vele valahogy, ismerd fel hogy a nők feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!