Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos pasiként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként miért nem tudok megbékélni vele, hogy le kell mondanom a szép nőkről?

Figyelt kérdés
Próbálom meggyőzni magam, hogy a saját "szintemen" keressek, de akiket a saját súlycsoportomba tartozónak gondolok, azok nem keltik bennem azt a vonzalmat, amit a szép, vonzó nők. Miért nem tudom elfogadni, hogy a szép nők csak a jóképű pasik kiváltsága, és beérni kevesebbel?
2014. ápr. 21. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Ne izgasd fel magad, hamarosan ra jossz, hogy az atlagos noket sem fogod megkapni, mert nekik is kb akkora elvarasaik vannak mint a szep noknek.
2014. ápr. 21. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Változtass magadon.
2014. ápr. 21. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Mentalitásodon változtass: legyen az a szép nő, akiről nem kell lemondanod.
2014. ápr. 21. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
elég egy Q7es, és ők fognak pitizni, hogy mikor talizunk, mikor megyünk, ide meg oda.
2014. ápr. 21. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem sokat vesztettél vele.
2014. ápr. 22. 00:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, a csajok többsége csak a pénzre meg és a kényelemre, de nem mind ilyen...

Engem például egyáltalán nem érdekel, hogy milyen anyagi háttere van annak a srácnak akivel vagyok, hogyha jól megvagyunk.

Amúgy meg... minden embernek vannak elvárásai, mint külsőre, mint pedig belsőre, de ezek inkább csak álomképek, mert nem fogod megtalálni soha azt a személyt akire minden "nézőpont" ráillik. El kell döntened, hogy rámész a külsőségre és mindenképp megszerzel egy mutogatni való csajt... mert azok másra nem igazán jók.. Vagy pedig lejjebb adod az igényeidet és egyszer találsz valakit, aki lehet, hogy külsőre közel sem tökéletes, de lesz benne valami ami megfog.

A szép nők = mű, megvehető, többnyire buták, csak a pénzre mennek...

a jóképű pasik = egoisták, nem értékelik a nőket, csak kihasználják őket, úgymond "bárkit" megkaphatnak

(Akinek nem inge, ne vegye magára... ezeket a körülöttem élőkről írtam, hogy én miket látok)

A döntés a tiéd, hogy mi a fontos.

2014. ápr. 22. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Öreg, mi a f..z az a saját szinted!? Itt van a probléma! Tudod hogy kell csajozni? Úgy, hogy meg vagy arról győződve, hogy te vagy az ász, és a csaj érezze magát megtisztelve, hogy érdeklődsz iránta! Én is hasonló voltam mint te, meg voltam győződve arról, hogy nem vagyok elég jó, aztán rájöttem, hogy a túrót nem. Tudod mit tud a mai fiatal csajok 90 százaléka felmutatni a csinos pofin kívül? SEMMIT! Minden amit látsz rajtuk illúzió, beleértve az önbizalmukat is. Te legyél tisztában azzal, hogy mik az értékeid, legyél rájuk büszke, a hibáidon próbálj javítani, és tudd, hogy te vagy a KIRÁLY!
2014. ápr. 22. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem siránkozni kell.....hanem nyitott szemmel járni a világban. Ne olyan érdeklődési körű Nőknél próbálkozz, akikkel szemben bizonytalannak érzed Magad....idegen terepen sokkal nehezebb bizonyítani!!!

Senki sem érthet mindenhez....de biztosan van olyan környezet amiben otthonosan mozogsz....ami a hobbid, mint a Színház,sport,tánc,mozi,zene,divat,irodalom,stb......

Ha tudod miben vagy jó, akkor megkeresed azon helyeket, ahová a hozzád hasonló gondolkodású hölgyek járnak le szórakozni és kezdeményezel.....és nem kell beérned kevesebbel!!!

37F

2014. ápr. 22. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy az első írta, az átlagos és átlag alatti nőknek sem kell közepes vagy ronda pasas, hiszen ha a Tiffanynak lehet olyan jóképű és gazdag pasija, akkor nekik is (hiszik ők)...

Egyszerűbb és könnyebb ha megbékélsz vele valahogy, ismerd fel hogy a nők feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük.

2014. ápr. 22. 10:52
 10/11 anonim ***** válasza:

# 7

Ez jo, ezt megjegyzem!

2014. ápr. 22. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!