Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sok pasi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok pasi miért nem mer természetes és spontán lenni és elhívni egy lányt valahova?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13%
Tartanak a visszautasítástól.Bár nem történik tragédia,de a legtöbb esetben kudarcként élik meg.A mostani generáció túl könnyen kap meg mindent,mindent küzdelem nélkül azonnal akarnak.A "csúnyaság" valóban ok lehet az elutasításra,viszont ilyen mióta a világ van,mindig is volt.A lányoknál természetes,hogy esetleg nyilvánosan is panaszkodnak,viszont egy férfitól iszonyúan szánalmas!Mi lessz ezután?Puncit növesztettek?Ne csodálkozzatok,ha férfiatlanok vagytok,miért kellenetek a nőknek?
2014. ápr. 21. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
ott a pont
2014. ápr. 21. 12:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kell túlragozni, azért nem elhívni sok pasi lányokat, mert előtte volt már dolguk idiótákkal, akik beleléptek az önbecsülésükbe.

És ez fordítva, a másik nemre is vonatkozik sajnos.

Nem tudhatja senki sem előre, a másik külseje alapján, hogy hogyan reagál majd ha közeledni próbál. Sajnos ez van. Kevés a normális nő és pasi. :/

23/N

2014. ápr. 21. 12:18
 14/18 anonim ***** válasza:

#7 Senki nem tehet arról ,hogy az tetszik neki aki, ez nem döntés kérdése. (Én amúgy nem megyek oda semmilyen nőhöz.)

A spontán dolgokat nem szeretem, ha valami nincs előre alaposan eltervezve (és nem tervezett dolog lép fel) az szorongással jár. Szorongás közbe meg nem tudok természetes lenni.

2014. ápr. 21. 13:36
 15/18 Lakatos István ***** válasza:
2014. máj. 20. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:
30%
Én kifejezetten utálom mikor vadidegen emberek próbálnak jópofizni meg erőltettten társaslogni különösen ha akkor teszik ezt mikor amúgyis van dolgom. Udvariasan kezelem, de tőlem senki ne várjon sajnálkozást kedves aranyos viselkedést mikor sose voltam az őzike szemeit rebegtető aranyos megértő lány. (persze ilyenkor én vagyok a gonosz hogy bunkó vagyok mert nem mosolygok wtf?)Nem rondázok le senkit, nem bántom meg szándékosan de had ne kelljen már egy idegen érzékeny lelkivilágával foglalkoznom mikor van elég bajom magamnak is.
2014. máj. 22. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Minek?! Valszeg úgysem jönne el.

Pl a Balatonra meg amúgy is egyedül szeretek menni:)

23f

2014. máj. 22. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a nem mer elhívni valahová = nem érdekled annyira.

Itt beírogattak srácok, hogy egy csomó visszautasítást kaptak, ebből is látszik, hogy azért elhívogatják azt, aki télleg érdekli őket.

2014. máj. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!