Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki nem akar velem járni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nem akar velem járni? (többi lent) 12/f (én Erdőkertesi vagyok)

Figyelt kérdés
Erdőkertesi,Veresegyházi,Gödöllöi,Galgamácsai 11,12,13 éves lányok írjanak priviben
2014. ápr. 20. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
hagyjátok már. töknormális h barátnőt szeretne :P 14/L
2014. jún. 24. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem csesztetni akarlak de hidd el nem maradsz le semmiről:D ráér ez még:) még neked (mint ahogy az összes korodbelinek, és persze nekem is) a tanulással kell foglalkozni. Ha most esetleg összeszednél egy barátnőt, akkor nagy valószínűséggel leromlanának a jegyeid (általánosban kell a legjobban hajtani, hogy utána ne azon kelljen gondolkozni hogy vajon hova vennének föl). És ez a csajszikra is vonatkozik. Először teremts magadnak egy biztos jövőt, aztán utána csajozzál, mert ráér:) Ráadásul a legtöbb normális 12-13 éves lány is még bőven a tanulással van elfoglalva:). Szóval ne akardd elsietni, mert nem lesz ennek jó vége. Na csak ennyit akartam. Szerintem próbálkozz 2-3 év múlva:D. De persze az már a te döntésed hogy hallgatsz-e a tanácsra vagy sem:)

14/l

2014. júl. 6. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy 8 éves kislány is szóba jöhet? Van egy ismerősöm.

Na jó. Először is bőven rá érsz. Másodszor ha akarsz is barátnőt arra tényleg bőven ráérsz hogy erre az oldalra ilyen kérdést ki írj,.... csak társkeresőre ne hogy fel regisztrálj! Harmadszor még kell pár év hogy át tudd érezni mit is jelent a párkapcsolat, egy lelki társ, a szerelem.

Együtt járni valakivel nem a menőzésről szól. csak a gyökerek gondolják így.

2014. júl. 7. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
előbb küldj képet
2015. febr. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!