Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem akar velem járni? (többi lent) 12/f (én Erdőkertesi vagyok)
Figyelt kérdés
Erdőkertesi,Veresegyházi,Gödöllöi,Galgamácsai 11,12,13 éves lányok írjanak priviben2014. ápr. 20. 21:05
5/14 anonim válasza:
Hallod.. nem sokára írjátok a 6.-os kompetencia mérést... nem kéne tanulnod?
6/14 anonim válasza:
Kis aranyos. Várj még pár évet ezzel. :)
7/14 anonim válasza:
Ha játszótérre akarsz járni, oda mehetsz egyedül is.
8/14 anonim válasza:
Teljesen felesleges csajozással foglalkoznod ebben a korban, tanulj, légy szorgalmas és próbáld megalapozni a jövődet, tanulj tisztelettel beszélni másokkal és udvariasnak lenni, sportolj és erősödj, ez a dolgod még egy jó darabig. Aztán majd jön egy lány akivel összetartoztok és már ne rögtön a 2. randin fektesd le. NE SZÚRD EL A MÁS ÉS A SAJÁT ÉLETED.
10/14 anonim válasza:
dá kis nagyon aranyos :D én a te korodban a baráti társasággal voltam el nem a numerákkal :D
rá érsz még 4 év múlva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!