Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járni akar velem, de sérteget. Most akkor mit akar?
A srác kikészít a kommentjeivel, nem fogja fel, hogy nem vicces a magasságomra tett megjegyzéseivel. Ha találkozunk, azonnal beszúr valami "vertikálisan lemaradt", "törpilla", vagy "Nem fázol olyan közel a földhöz?" beszólást (160cm szerintem nem olyan vészes), illetve újonnan a súlyomat kezdte ki, pedig az sem sok. Már többször mondtam neki, hogy ez bánt, de erre csak bocsánatot kér, majd folytatja.
Elmondása szerint nagyon akar velem járni, mindig kedveskedik valamivel, szeretek vele beszélgetni is, de ezek után honnan tudjam, mit akar?
Amint elkezdem jobban megkedvelni, eloszlatja a rózsaszín ködöt a megjegyzéseivel.
Ezt így mond el neki.
És én még hozzátenném: "Ha nagyon járni akarsz velem akkor az életbe többet ne szólj hozzám!"
Te meg mond neki, hogy kicsi a farkad..
Gyerekes, de mi férfiak ezt nem szeretjük hallani.. :D
Nem túl magabiztos a srác, ezzel pedig leplezi. Szerintem.
Ha megkérded rá, és tényleg gúnyosan mondja, hagyd.
Vannak olyanok, akik ovis kisfiú módjára piszkálják a kiszemeltjüket. Valószínű nem bántani akar, csak viccesek a reakcióid.
"Amint elkezdem jobban megkedvelni, eloszlatja a rózsaszín ködöt a megjegyzéseivel." Valami hasonlót mondhatnál neki. Vagy hogy "nem így kell udvarolni egy lánynak." Vagy, ha bírod a szócsatákat, szólj be te is valamit az égi meszelőjének ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!