Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar ez a lány tőlem? Nagyon kisokkolódtam ma!
Van egy lány régebb óta ismerem és kb most 1 hónapja beszélgetünk facebookon. Hosszasan beszélgettünk majd írta ő hogy meg kellene igyunk együtt valamit. Kérdeztem mi a kedvenc helye és mondott egyet majd írta hogy nrm muszáj oda menni. Én írtam hogy akkor jöjjön el hozzám. Ő mondta hogy az is jó. Majd pedig mindig egyszer nem èrt rá most pedig én mert elutaztam messzire 1 hétre. Akárhányszor írok facen jót beszélgetünk és kérdezi hogy mikor találkozunk már mikor iszunk?
Ma pedig láttam hogy kitett egy képet faxebookra a pasijával...
Miért akar ennyire találkozni? Én értem félre a dolgokat vagy tényleg furcsa? : /// bejön nekem nagyon sajos tök jó fej és gyönyörű : /
Elment a kedvem mindentől...
Segítsetek mi ez???
Ez cinkes csaj,ne foglalkozz már olyan lánnyal,akinek van barátja,kérlek szépen,ha már neki nincs esze,neked legyen,mert neked is rosszul esne,ha a fiú helyében lennél.
Ez aaaannyira gáz.Nem érted félre,kifogtál egy könnyűvérű nőt.Hagyjad őt,olyan sok szép lány van!
lehet már kicsit túl van a pasiján...és valami újat keres.... menj bele...neked nincs tétje...lehet hogy miattad szakít a pasijával... vagy lehet, hogy barátság extrákkal kapcsolatot akar....kitudja
amúgy hány éves vagy?
a csajokhoz hideg szívvel kell hozzáállni és -önmagadban gondolva,nem a világ felé kürtölve-, azt mondani,hogy mindegyik egy r*banc. Ez után 3 dolog történhet. a)nem jött össze a csaj, bejön az elmélet, senki nem tört össze semmit a lelkedben.
b)bejött az elmélet, senki nem tört össze semmit benned, és le is feküdtetek.
c)kellemesen csalódtál, valaki bebizonyította az ellenkezőjét.
az egész elmélet hátulütője,hogy megjátszod magad kicsit a saját védelmed érdekében-, de csak pozitívan tudsz csalódni a végén és semmiféle jött-ment nem tesz benned kárt, amit esetleg évek munkájával építettél fel önmagadban.
Én 19 vagyok ő pedig 18
Eléggé hasonlítok a mostani pasijához !!
Egy suliba járok a leányzóval.
Szünetekben soha nem ráz le nagyon kedves velem.
Imádom : ) nagyon cuki csaj
De akkor sem!
Ne menj bele semmiféle cukiskodásba olyan emberrel,akinek van párja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!