Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akar ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar ez a lány tőlem? Nagyon kisokkolódtam ma!

Figyelt kérdés

Van egy lány régebb óta ismerem és kb most 1 hónapja beszélgetünk facebookon. Hosszasan beszélgettünk majd írta ő hogy meg kellene igyunk együtt valamit. Kérdeztem mi a kedvenc helye és mondott egyet majd írta hogy nrm muszáj oda menni. Én írtam hogy akkor jöjjön el hozzám. Ő mondta hogy az is jó. Majd pedig mindig egyszer nem èrt rá most pedig én mert elutaztam messzire 1 hétre. Akárhányszor írok facen jót beszélgetünk és kérdezi hogy mikor találkozunk már mikor iszunk?

Ma pedig láttam hogy kitett egy képet faxebookra a pasijával...

Miért akar ennyire találkozni? Én értem félre a dolgokat vagy tényleg furcsa? : /// bejön nekem nagyon sajos tök jó fej és gyönyörű : /

Elment a kedvem mindentől...

Segítsetek mi ez???

2013. dec. 30. 21:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
Dugd meg, Dugd meg, Dugd meg, Dugd meg, Dugd meg, JA ÉS Dugd meg, öcsi felkínálta magát már csak meg kell dug ni ÉRTHETŐ Dugd meg, Dugd meg, Dugd meg,
2013. dec. 30. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:

"Segítsetek, mi ez?"

Ez egy tapasztalatlan kissrác feljegyzése. Tanulj meg bika lenni, a neten mindent megtalálsz hozzá, aztán a lányok nem fognak szórakozni veled.

2013. dec. 31. 13:35
 13/13 anonim válasza:
Szerintem meg ez kisülhet még jól... Finoman kérdezz rá, hogy Figyelj csak...nem azért, hogy megbántasalak, vagy velemi...de neked nincs barátod? - várd meg a reakcióját, és utána kérdezz rá, hogy ezt hogyan gondolta veled, mi a terve? Előbb utóbb szakítani fog a sráccal, ha irántad többet érez, és nem a te hibád lesz...a félrelépésben te nem hibáztathatod magadat...ez legfeljebb a csaj "hibája" de szerintem ez 18-19 évesen teljesen normális, hogy egy lány válogat a fiúk között... valószínűleg nem az a pasi az igazi...csak "megrekedt" mellette... Itt vagy te, hogy változtass ezen...kedveskedj neki, bókolj egyszer kétszer... legyen olyan időszak, hogy pár napra "eltűnsz" és majd meglátod mennyire fogsz neki hiányozni, és egyre jobban fog HOZZÁD ragaszkodni ;) Sok sikert!
2013. dec. 31. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!