Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért akarjátok a férfiakat arra kényszeríteni, hogy pl 29 évesen (én) önállóan éljen lakásban vagy albérletben egyik hónapról a másikra, vagy különben lúzernek, élősködőnek állítjátok be és kegyetlenül kikosarazzátok?
13:20-nak van igaza, kapta tőlem a zöld pacsit!
Teljes mértékben egyetértek vele. Ezzel engem se tud megzsarolni egy nő se, fú de rossz lesz nekem hogy nemjön össze velem mert nincs saját lakásom, azt a kutya meg a mája :$$$ az ilyenek kb. 1 percet nem dolgoztak életükben, de elvárásaik azok vannak...
Egyik korábbi válaszoló vagyok.
3 év alatt 4 nővel randiztál, és sikerült azt a következtetést levonnod, hogy azért nem kellesz nekik, mert otthon laksz? Ha randizok egy pasival, nyilván előkerülnek ilyen témák, ki mit csinál, még akár az is, hogy hol lakik. De legyél nyugodt, egyik sem azért dobott, mert anyáddal élsz, nem emiatt nem lett második randi, hanem mert mindent összevetve nem jöttél be nekik. Meg igazából, 4 nő volt, még ha valóban azért is nem kellettél nekik, mert nincs saját kecód, ennyiből azért talán nem kellene általánosítani.
Mondom, a NORMÁLISOKNAK, na! :) Akik üres fejű pénzéhes csákat hajkurásztak vagy olyan beképzelt állatok voltak, azoknak természetesen ma sincs igazi párjuk, csak futó kalandjaik. A két mondatot kinyögni képtelen antiszociális arcoknak sincs.
De a kedves, értelmes (nem feltétlenül helyes) lényeknek, akik nem felsőbbrendű alakokként akarták elkápráztatni a lányokat, hanem kedves, értelmes, csinos és egyenrangú párt kerestek, azok találtak is és ők (hasonló vagy azonos végzettségűként, hasonló állásban) együtt teremtik elő a lakhatáshoz szükségest! :P
Létezik olyan lány, aki nem egyből azt nézi, hol laksz :)
A normálisabb lányok nem azt nézik, jelenleg hol élsz, hanem hogy látják-e a motivációt a változtatásra. És ha látják, akkor ki fognak várni, nem lécelnek le.
Aki meg mégis, az meg nem hozzád való, nem is kell ilyen esetben sajnálni, hogy vele nem jött össze a dolog.
Amúgy 29 évesen nem vagy semmiről lekésve szerintem :)
"el tudja látni magát a főzésen kívül"
Aki nem tud főzni, az per definitionem életképtelen, mert egy másik ember közreműködése nélkül néhány napon belül elpusztulna.
"addig meghúzni magukat szülőknél"
Normális embernél (férfinál és nőnél egyaránt) legkésőbb huszonegypárévesen felmerül a gondolat, hogy ideje lenne leválni a szülőkről. Ha nincs della, össze lehet költözni a haverral vagy haverokkal, akik hasonló cipőben járnak. Aki ehelyett inkább otthon marad anyucival, aki ugyanúgy tutujgatja meg irányítgatja a kisfiát, mint 10 éves korában, az annyit is ér.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!