Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Miért akarjátok a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért akarjátok a férfiakat arra kényszeríteni, hogy pl 29 évesen (én) önállóan éljen lakásban vagy albérletben egyik hónapról a másikra, vagy különben lúzernek, élősködőnek állítjátok be és kegyetlenül kikosarazzátok?

Figyelt kérdés
Teszem fel vidéken él egy 29 éves férfi és keres pénzt, kézbe kap 160 ezer ft-ot. De a szüleivel él (csak édesanyja él) még mindig (a mindenit)mivel nem tud főzni (az is pénz, az alapanyag) és így könnyebben félre tud tenni havi 100 ezer ft-ot. Mosni szokott, takarítani is, saját szobája is van. Tehát el tudja látni magát a főzésen kívül. De ugye a nők 90%-a rögtön beskatulyázza, hogy haszonleső, ingyenélő, lúzer, élhetetlen csak azért, mert nem él egyedül külön és nem veri magát adóssághalomba. A nők meg kötik az ebet a karóhoz és nem képesek kompromisszumra ilyen téren. Ugye ha ez a férfi albérletben élne, akkor havi kb 50 ezer ft-ot csak úgy elszórna az albira, plusz saját magának kellene még kb egy 20 asból kaját vennie. De még akkor nem vett egy nadrágot, egy olcsó pólót, egy olcsó cipőt, plusz a mosószerek, tisztálkodási szerek stb. Ez így egy 100 asban jönne ki. Akkor fele annyit sem tudna félretenni. Így meg azért ha havi 100-110 et félretesz, akkor kb 7 év alatt tudna egy megfelelő 9 milliós panellakást venni hitel nélkül, vagy mondjuk 9 millió+ felvesze 6 milliós hitelt és egy egész helyes kis lakást, társasházt vehetne ha még emellé netán a párja is bepótol 3-4 millió ft-ot. Igaz ehhez kb 36-37 éves koráig kellene a pasinak várnia. De ha albérletben élne és hitelt venne fel nyakra-főre csak azért, hogy már most legyen lakása és a nő igényei/ ilyen terű étvágya (mert szülni akar) csillapítva legyen, akkor még 45 évesen is nyögni fogják a törlesztőket. Így meg 37 éves koráig kellene csak kb várni és addig meghúzni magukat szülőknél. Az sem kifogás, hogy így nem lehet nagyokat dugni, mert van a férfinek saját szobája, ott nem zaklatja őket senki. Csak azért mert mindent akartok rögtön az elején, már legyen zálog mindenen? Aztán minden 4. lakást itthon viszi a bank röhögve. Ez kell? Mindennek ára van. Tudom persze erre mit fogtok mondani, zsigerből reagáltok, hogy ha nem állsz be a bééééégető sorba, mint a birkák, akkor keresek majd helyettetek önállóan élő, fél milliós nettót hazacipelő férfit, mert én nő vagyok és ez nekem jár. Na persze.
2014. ápr. 20. 08:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Jelenlegi helyzetedben én is feleslegesnek érzem az autót. Nyaralni meg úgysem minden hétvégén mész, gondolom.

Az autó nem jó befektetés, mert csak viszi a pénzt.

Persze lehet vele csajozni (már akinél lehet), de racionálisan nézve nem lenne okos döntés.

2014. ápr. 20. 10:21
 22/38 anonim ***** válasza:

"Nem sokat megyek vele"

Akkor a befektetés aránytalan volt, és a hasznossága révén nem fog megtérülni a befektetésed.

Leírod, hogy ennyit meg annyit takarítasz meg az otthonléttel, majd egy lakás negyedét-ötödét elszórod valamire, amit alig használsz. Csak én nem értem ezt?

Ha nem használod sokat és nem munkaeszköz, akkor bőven elég egy öregebb autó, ami a tizedébe került volna kb.

Egy kapcsolatban pedig annyira nem lényeg az az autó. Ha meg felmerül az igény választotok egyet fele pénzből ketten (!), mint ami most van.

Nem? Nem így lenne rendjén?

2014. ápr. 20. 10:27
 23/38 anonim ***** válasza:

"Nekem az autó nagyon fontos, ha nyaralni akarok menni, vagy ha lenne párom, akkor nem kellene buszozni, amit szerintem értékelnek a nők."

Már aki! Azt értékelem, hogy ő is ugyanúgy félretesz, mint én. Nem derogál neki a busz, a bicikli. Nem költ a helyzetünkhöz képest luxusdolgokra (ilyen az autó). Nyaralni pedig busszal, vonattal megyünk. Igaz, ő cipeli a nagyját.

2014. ápr. 20. 10:28
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

A nőkkel borzasztóan elszaladt a nyihaha, hihetetlen hogy milyen felszínesek és önzőek lettek. Mivel tőlük már az is külön kegy (!!!) hogy egyáltalán esélyt adnak a pasasnak, úgy gondolják, a pasi táncoljon ahogy ők fütyülnek, tegye azt amit mondanak, különben elhagyják őt, és akkor rossz lesz neki (LOL)! Ezek borzasztó ostobák, álomvilágban élnek, azt képzelik, a pasinak elég csak csettinteni egyet, és máris ott a saját lakás, saját autóval, nem fogják fel hogy SZAR helyzetben van az ország, iszonyú sokan élnek a létminimum alatt, egyszerűen nincs mindenkinek pénze saját lakásra.

És különben is, ha az illető pasasnak ott van dolga (egyetemre jár, melózik), akkor már csak ezért sem költözhetne el, ha a nő füttyent egyet. Merthogy annyit egyik díszpéldány se ér meg, hogy miatta otthagyd a munkádat vagy az egyetemet, az gondolom egyértelmű.

Ahogy pedig írták előttem, ha mégis megveszed a saját kecót, és 2-3 hónap múlva lelép a csaj valami buta ürüggyel, ottmaradsz egy ki sem fizetett lakásban több millió forint hitellel a nyakadon.

Egyszerűbb azt mondani neki hogy itt maradok ahol vagyok, ha nem tetszik, szakítsál, húzzál el, nem is lássalak. Sokkal jobban jár így a pasi.

2014. ápr. 20. 11:43
 25/38 anonim ***** válasza:

Srácok, nekem egy kérdésem lenne:

Ti már komolyan jártatok úgy, hogy valahol összejöttetek egy lánnyal, akivel minden klappolt, de már az egyik korai randin közölte, hogy költözz el anyádtól vagy vége a kapcsolatnak?

Vagy esetleg már az ismerkedéskor azzal nyit, hogy "Helló, kivel laksz?"

Mert én ilyet még nem tapasztaltam a részemről. Szerintem biztos, hogy más oka van a sikertelenségnek.

Mondom ezt úgy, hogy (nem nagyképűségből) egy magyar átlagot messze meghaladó lakásom van, és lassan 2 éve mégse sikerült senkit se találni, mert a lakásig el se jutnak a dolgok...

2014. ápr. 20. 12:07
 26/38 A kérdező kommentje:

Utolsó. 3 barátnőm volt eddig és összesen 8 randim. 3 éve volt az utolsó barátnőm, a másik kettő gimiben. Akkor még nem számított gimis szerelmeknél ki hol lakik, mennyit keres, van-e lakás, autó stb. De utána nagyon is. Már az egyetemen is majd mindig az autós srácoknak voltak csak csajaik, a többiek nagy része (hacsak nem voltak szépfiúk) kockult, vagy ivott, partizott, de a nők kerülték őket, pedig rogyásig próbálkoztak.

De utolsó, hogy válaszoljak is a kérdésedre. Az elmúlt 3 évben 4 randim volt és mondom mind a 4 megkérdezte, mit dolgozol, megélsz-e belőle és hol élsz. Nem pénzéhesek voltak, de mind kérdezgette ezeket és ha azt mondtam, hogy otthon, mert gyűjtögetek, mindegyik lelkesedése kb 50%-ra esett vissza az irányomba. Ugye ezt érzi az ember a reakciókból, hogy utána már nem annyira válaszoltak lelkesen, testbeszéd sem volt már olyan stb. 3 szor nem is volt 2. randi. Nem azt mondom, hogy csak az volt a baj, hogy otthon élek, de olaj volt a tűzre, biztosan. Munkámra is mindig rákérdeztek, hogy az milyen? Mindig mondták, hogy biológusként turkálsz a kakiban, gilisztákat figyelgetsz meg mikroszkóp előtt görnyedsz napestig? Fúúúújjjjjj, milyen már az. Látszott rajtuk. Látszott, hogy csak az a mérnök meg bankban ülő típusú pasi után érdeklődő típusú lányok voltak. Most gondoljátok el, ha szakmunkás lennék (tisztelet az igazi jó munkásoknak, akik ügyesek, okosak és sikeresek a nőknél) akkor olyan fancsali képük lett volna még az én szakmámhoz képest is, hogy ihaj. A mai lányok nagy része azt lesi, hogy mit tud felmutatni a pasi, elvárások sora van. Ha ők ezeknek nem is tudnak nőként megfelelni, de a pasinak akkor is meg kell felelnie ezeknek, mert akkor ne tudnak rá felnézni, és akkor hááááá milyen cudar dolog ez? Mert hogy ő nő és jár neki ez, hiszen a Kis Erzsinek, meg a Nagy Katinak is tehetős párja van, akkor nekem miért nincs? Brütyütyü. Bocsi, hogy a végén elszaladtam erre, kicsit túloztam. De a legtöbb mai lány ilyen, van néhány kivétel az biztos, de én még keresem őket, de félek, hogy a kivételekre már lecsaptak más pasik.

2014. ápr. 20. 12:29
 27/38 anonim ***** válasza:

Rossz lányoknál próbálkoztál. Ahogy írtad is, vannak kivételek. Csak kevesebben és ezért nehezebb őket megtalálni. És közülük sem mindenki foglalt ám.:)

Nehéz és közhelyes, de tényleg nem szabad feladni.

2014. ápr. 20. 12:38
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan embereket mondjuk én sem értem, akik elszórják a pénzt autóra, miközben lassan 40 évesek lesznek és még nem tudtak önálló életet kezdeni és a szüleikkel laknak. Szerintem az ésszerű döntés ha már valaki az önálló életre spórol, hogy először a lakásra gyűjtünk, utána a kocsira, meg hasonlókra.

A férjemmel már régen együtt éltünk a szülőktől függetlenül, mikor sikerült kocsit vennünk. Addig meg jártunk biciklivel, meg busszal és jéééé, boldogultunk akkor is.

2014. ápr. 20. 12:45
 29/38 A kérdező kommentje:
29 vagyok és nem 40. De lehet 4-5 év múlva (még akkor is csak 34 évesen) ha gyűlik valamennyi, akkor veszek egy kisebb garzont, ahol egy nő és egy férfi még elfér. aztán ha lesz párom és majd ha lesz baba, akkor egy picit nagyobbat. Nem 40 évesen akarok ezzel törődni. Mondjuk az más kérdés, hogy németben a fiatalok 80%-a albérletben él és csak 50 felé vesz saját lakást. Mégsem hápognak ennyit.
2014. ápr. 20. 12:53
 30/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem igen adok a nők véleményére. Ha nem tud elfogadni olyannak amilyen vagyok, akkor takarodjon a 3,14csába! Keressen magának olyat ki a segge alá házat tesz qrásért cserébe, biztos boldog élete lesz ilyen ember mellett!

Számomra 100. helyen áll a szex a fontossági sorrendemben, szóval ezzel még csak zsarolni se tudnak!

2014. ápr. 20. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!