Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti hogyan kezelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogyan kezelitek a lányok "shit tesztjeit"? (bocsi lányok, h elárultam a titkotokat ;) )

Figyelt kérdés

mi a shit teszt? a nők tesztjei, amiben lecsekkolják, hogy hiteles vagy-e..

ilyenekre gondolok, hogy: megpróbálja irányítani a beszélgetést, megpróbál féltékennyé tenni, stb.

részletesebben: pua.hu

Na srácok ti tudjátok ezeket kezelni?

2009. dec. 22. 10:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
ha szabad tudnom, melyiken nevettél?
2009. dec. 22. 16:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

És te attól leszel jobb pasi, hogy hány nőt fektetsz meg? Ez hülyeség. Nem az a művészet, hanem megtartani EGY nőt.

--- A --- Nőt...

2009. dec. 22. 16:08
 23/34 anonim ***** válasza:
75%

A normális nők ha tehetik kerülik az ilyen csak lyukra játszókat, kivéve, ha ők is csak egy orbitális szexre vágynak, ami megfelelő érettség mellett nem bűn. De az én szememben pont hogy kevesebb lesz a srác, hogyha erre tud felvágni. Mégis kit érdekel hány nőt vág gerincre. Mindannyian manipuláljuk egymást valamilyen szinten.

De aranyos, hogy erre ilyen tanfolyam épül.

Lányoknak nincs ilyen? Kíváncsi lennék. "hogy lehetsz minél nagyobb kurv.a?" :D Jó nem, de tényleg...

2009. dec. 22. 16:13
 24/34 A kérdező kommentje:

16:13: aranyos vagy ahogy eljátszod a szende szüzet :)

de vannak tanácsok LTR-re is (hosszú távú kapcsolat).

és igen, ki kell használni a lányokat, lehet hogy csúnyán hangzik, de ez van... ha ez a módja a személyes boldogulásnak.

2009. dec. 22. 16:21
 25/34 A kérdező kommentje:

16:08: mindegyik lány kivétel nélkül eljátsza a szende kis szüzet, mint az utánad válaszoló. Egy ilyen lányt megfektetni igenis teljesítmény, hiszen saját elmondásuk szerint a lelki együttlét fontosabb.

/vizet prédikál és bort iszik titulus ;)/

2009. dec. 22. 16:23
 26/34 A kérdező kommentje:
16:13: ha LTR-re vágyom akkor nyilván nem beszélek a kiszemeltnek az előéletemről, és adom az ártatlan kis báránykát. Hidd el be szokott jönni ;)
2009. dec. 22. 16:26
 27/34 anonim ***** válasza:

Most akkor nézzük csak :D ez az egész azoknak a hülyéknek van akik egy LTR (feltételezem long time relationship) elején azzal indítanának hogy. szia, amúgytudtad hogy előtted már 32 csajom volt?

ez a "csak így lehet érvényesülni. meg ilyen az élet" duma elég szar... ezt azok mondják akik lelketlenül megdugnak minden nőt aki az útjukba kerül, és akik nem tudnak érvényesülni ezért ilyen "célratörőek" és "durvák?" lesznek... jah. meg a 15 évesek...

az hogy a nőkkel így lehet csak bánni nem tudom mennyire igaz, mert még egyik verzió sem igazolódott biztosan, de ez a negatív hozzáállás megint csak önbizalomhiány jele...

akkor most jön a tündérmese része... nem mindenki csak a szexre vágyik, persze az is fontos, de érzelmek nélkül nem olyan jó mint érzelmekkel... a lélek is van olyan fontos mint a test...

jah, és én FIú vagyok

2009. dec. 22. 16:55
 28/34 anonim ***** válasza:
én ezt nem vágom...
2009. dec. 22. 19:12
 29/34 anonim ***** válasza:
ennek az oldalnak mi a lényege? én se hallottam még erről.
2009. dec. 26. 13:59
 30/34 anonim ***** válasza:

de miért pont _shit_ teszt?

amúgy nem tűnt fel, hogy ilyen létezik, de nem vagyok balf_sz, szóval bármilyen gyökér kérdésre tudok jót felelni.

2009. dec. 26. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!