Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogyan kezelitek a lányok "shit tesztjeit"? (bocsi lányok, h elárultam a titkotokat ;) )
mi a shit teszt? a nők tesztjei, amiben lecsekkolják, hogy hiteles vagy-e..
ilyenekre gondolok, hogy: megpróbálja irányítani a beszélgetést, megpróbál féltékennyé tenni, stb.
részletesebben: pua.hu
Na srácok ti tudjátok ezeket kezelni?
Nekem a leírásodból nem derült ki, mi ez a teszt, és nem is hallottam róla, plusz azon az oldalon sem találtam leírást. Segítenél?
19/L
Szerintem ezt a shit teszt dolgot a lúzer pasik találták ki, bizonyítandó, hogy nem ők a lúzerek, csak a csajok tesztelik őket :D
23/L
Jó hülye válaszok érkeztek, pedig ez egy létező jelenség.
Persze hogy nem ismeritek ha egyszer tudat alatt van.
Nemtudom mi olyan magas ebben h ne lehetne megértnei, és pont nem a "lúzer pasik" találták ki, mert ha olvastad volna pontosan miről szól, akkor tudnád hogy pont az ellenkezője igaz, mint amire gondolsz.
Amúgy a kérdése válaszolva, igen, én tudom kezelni mivel bunkó állat vagyok, persze ez már a ló másik oldala és ez sem jó. De jobb mint papucsnak lenni.
Ha egy átlagos sráctól hallottam volna, akkor elhiszem és azt mondom igazad van, de olyan emberek írtak róla (egy könyvben), akik szerintem több lányt fektettek meg, mint amennyit a legvadabb gondolataidban meg tudnál számolni :)
Mondom amúgy, hogy ez zsigerből jön, így nem tudsz odafigyelni, hogy "na most csinálok egy shit tesztet", erre mondja azt az átlagember, hogy hát nőből van...
Marketing...
Te, aki használod ezt a módszert most több nőt fektetsz meg átlagban, mint akkor amikor még nem tudtad, hogy ez létezik?
nem marketing, mivel nem profitálok a reklámozásából.
és nem emiatt jön össze több nővel, hanem amiatt, hogy a komplett lényemet sikerült átformálnom, és olyan iratlan szabályokat tanultam meg, amelyektől előnyben érzem magam egy átlagemberrel összehasonlítva, ugyanis nem csajozógépnek születtem sajnos.
(mellesleg a könyv ingyen letölthető a főoldalról, és abból lehet a legtöbbet tanulni, én egy centet nem fizettem nekik...)
14:57 vagyok
Beleolvastam az oldalon található cikkekbe. Némelyik ötlet elég jónak tűnik így női szemmel, egyiken-másikon kicsit nevettem azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!