Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok bevágodni egy csajnál, vagyis lánynál?
Figyelt kérdés
9 éves vagyok és ő is92014. ápr. 17. 21:05
11/19 anonim válasza:
xD , beszélgess vele, de nem tudom 9 évesen mit tudnátok egymással kezdeni :D
12/19 A kérdező kommentje:
de én már nagy vagyok, vagyis annak érzem magam.és engem nem érdekel a kor én már most el akarom kezdeni!
2014. ápr. 17. 21:20
13/19 anonim válasza:
akkor ha olyan nagy vagy miért kérdezel ilyeneket? kezd el hát, sok sikert :D
14/19 anonim válasza:
Gyerekek szét röhögöm magam rajtatok :D
15/19 A kérdező kommentje:
A gyerekek is érnek valamit léci segítsetek!
2014. ápr. 17. 21:25
16/19 anonim válasza:
Jaj hát ha a hülyeség ölne, mi mind kipurcannánk :D
17/19 anonim válasza:
Mutasd meg neki a dzsiájdzsó gyűjteményedet :DDD
Egyébként kamu.
18/19 anonim válasza:
hivd el egy kakaóra a tízórai szünetben szerintem, utána csinálhattok valami izgalmas programot a 4. szünetben az udvaron pl. hajhúzogatós stb :)
19/19 anonim válasza:
Tényleg 9 éves vagy???
Ne idegeskedj, legyél laza (nem nagyképű), és legyél hozzá kedves. Mosolyogjál rá, esetleg segítsél neki a tanulásban. Próbálj humoros lenni, és ne nagyon húzogasd a haját. És a legfontosabb: Mutasd meg neki, hogy milyen jó tanuló vagy! Beszélgetés közben megérintheted a vállát, esetleg - csak ha hagyja - átölelheted. De ne vidd túlzásba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!