Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szövegekkel lehet bevágódni egy csajnál?
Jó a segged kő kóla!!
Nem a szövegeddel hanem a személyiségeddel lehet egy csajnál bevágódni szerintem!
De előny ha kigyúrt, szolis, kopasz, nyakláncos, BMW terepjárós vagy és annyi értelem van benned, mint egy kukában.
Remélem segítettem sok sikert:D
Hehh..köszi:D
Am nem így nézek ki, de remélem nekem is menni fog.xD
szerintem ne szövegekkel próbálj bevágódni, lerí az ilyenekről, hogy csak egy szöveg. a legtöbb ilyen csajozós duma kifejezetten nyomorék... :/ ha a lány nem egy ilyen szőke plasztikcica, akkor sztem simán elküld melegebb helyre vagy pofánröhög... :S XD
spontán szövegekkel több sikered lehet. csak ne legyen macsós meg bunkó mert az elég gáz... :S
Nagyon rossz az alapgondolat. Nem szabad "bevágódni". Ha meg akarsz neki felelni, onnantól kezdve nem érdekled őt annyira.
Ha dolgozni akarsz a kegyeiért, azzal semmit sem érsz el.
Egy nőt a személyiségeddel, vonzó életstílusoddal lehet elcsábítani. Azokat az embereket szeretik, aki nagyon szociális, jól lehet vele beszélgetni és felszabadultan viselkedik társaságban.
A felszedés abból kell álljon, hogy tudatod, hogy tetszik neked és ha ő is megfelel, akkor lehetőséget adsz neki, hogy veled legyen.
18/F
Nehogy bepróbálkozz a lányoknál ilyen csajozós dumával..az esetleg a szőke,ribiknek jön be...Legyél önmagad...
15L
nah az uccsót azt én akartam írni xD
am meg sztem így:Hali!Mi a pálya??Jó a csöcsöd kőkóla?(Lenne kedved velem vacsorázni?)haaaa? utánna jöhet a gyüssz topogni gecó??(jössz táncolni?)
xDxD LoOoL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!