Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 éves vagyok Nyíregyházán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok Nyíregyházán lakom és lenne egy barátnőm akivel interneten ismerkedtem meg. De ő Nagykőrösön, csak az a baj hogy az apám még azt sem engedi hogy tokajra kimennyek bulizni. A másik az, hogy hogy mondjam meg neki, hogy tettszik nekem?

Figyelt kérdés

Ő nagyon szép lány csak nemtudom hogy én tettszem-e neki... rákérdezni meg spontán nem merek :(

2008. júl. 26. 00:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah igen ő Nagykőrösön lakik, bocs hogy rontottam csak túl hosszú volt :P :)... és nem tudom hogy apámat hogyan vehetném rá arra hogy elengedjen oda, mert nincs is az oan messze
2008. júl. 26. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv!

Én is Nyíregyi vagyok, de komolyan nem tudom hol van ez a Nagykőrös, pedig már hallottam róla.

Mindegy, miért nem mersz rákérdezni? Msn-en keresztül simán vállalhatnád, ha meg azt mondja hogy nem akkor azt mondod ejtsük a témát és akkor már tudod, hogy nem akar semmit és kár apáddal veszekedned, hogy engedjen el. Ha meg azt mondja tetszel neki akkor meg hívd el őt hozzátok, vagy találkozzatok itt a városban mondjuk a korzóban, vegyél neki egy fagyit vagy hívd meg egy kólára, akármi csak beszélgessetek.

2008. júl. 26. 00:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Jogos! köszönöm szépen
2008. júl. 26. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nagykőrös Kecskeméttől van kb 25 km-re. A lényeg, elég messze Nyiregyházától. Órákat kéne utaznotok, hogy lássátok egymást. Biztos ezt akarod?? Ráadásul több, mint valószinű, hogy nem tudnátok minden héten találkozni, a végén örültök, ha havonta egyszer sikerül összefutni...Nem lebeszélni akarlak, de sokkal egyszerűbb lenne találni egy lányt, akivel egy városban laksz, és minden nap tudnál találkozni vele. Az, hogy apukád nem enged 13 évesen egy másik városba bulizni, teljesen érthető, az, hogy a barátnődhöz mész viszont egy kicsit nyugisabb programnak igérkezik, tehát lehet, hogy ezt meg tudnád beszélni vele. MSN-en könnyen megmondhatod a lánynak, hogy tetszik neked! Dicsérd meg valamelyik fényképét, hogy milyen jól néz ki rajta, esetleg mond azt, h pl: a szemeid különösen tetszenek. Aztán mond el neki, hogy milyen jó, hogy ilyen sokat tudtuk beszélgetni, nagyon kedveled őt. Ebből érteni fogja, hogy szimpatizálsz vele...
2008. júl. 26. 08:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezis igaz... :) hát oké köszi
2008. júl. 26. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
230 kilóméter...hát az tök messze van már megbocsáss. amúgy én 80 km-re lakok a pasimtól és már abba őrülök bele. mérlegelj, hogy érdemes-e. ráadásul csak 13 vagy. én meg 15, de engem se nagyon engednek a pasimhoz.
2008. júl. 26. 14:54
 7/7 anonim válasza:
Kecskeméttől 15km-re van Nagykőrös.(Itt lakok)
2009. aug. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!