Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú (15-16), aki a nyírbátori buszon van reggelente, es tetszik neki onnan egy csaj, vagy csak ismer egy olyan fiút? Ha igen, milyen a lány?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 22:14
11/23 moonlightsentinel válasza:
hm körülbelül 36,28 cm xDDDDD
12/23 A kérdező kommentje:
vagyis rövid?, mert az stimmel:DDDDD de ha ez igaz, akkor írj lécci magadról
2014. ápr. 16. 23:08
13/23 moonlightsentinel válasza:
Nem, amúgy a lányról nem tudok sokat, kb. ennyit, meg hogy jó csaj xD De az egyik legjobb haverom ez a srác, akit írtam, és a nyírbátori buszon jár, és tetszik neki egy lány, ezt tudom :P
14/23 A kérdező kommentje:
írj légyszi privátba, és ott küldj egy nevet vagy egy facebook címet...mert ha nem pont mi tetszünk egymásnak, akkor is van egy sztori legalább:D
2014. ápr. 16. 23:13
15/23 A kérdező kommentje:
megmertem a hajam..pont annyiXD
2014. ápr. 16. 23:17
16/23 moonlightsentinel válasza:
ne hari de nem fogom kiadni a nevét egy ismeretlen netesnek :P:P te se örülnél, ha a barátaid ilyet csinálnának...
amúgy is, ha ő az, akkor már készül egy ideje hogy lépjen, szerintem fog nemsokára xD majd ösztönzöm xD
17/23 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy nem adsz ki nevet, de tudod már tűkön ülök. Légyszi bíztatsd! Remelem én vagyok, mert lehet nagy az esélye annak, hogy más az, de egyébként, én nem mindig azzal a busszal megyek, de ha tényleg ez van töbször szállok fel rá. Remelem ez stimmel:/
2014. ápr. 16. 23:25
18/23 anonim válasza:
Istenem, ez a legszebb szerelmi történet, amit mostanában olvasok :) Eszembe juttatta azokat az időket, mikor én is bejárós voltam, és a buszon ismertem meg életem első barátnőjét, egy aranyos, barna hajú, fehér bőrű, zöld szemű lányt :)
19/23 A kérdező kommentje:
:D Manapság utazás közben ismerkedik az ember.
2014. ápr. 17. 10:48
20/23 anonim válasza:
Na jutottatok valamire? :D Én is a buszon látok mindig egy szép csajt és érdekel egy hasonló történet végkimenetele.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!