Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A suliban tetszik nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suliban tetszik nekem egy csinos, helyes lány, sajnos nem ismerjük egymást. Hogyan tudnák megismerkeni vele? Szegyellős tipus vagyok

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 15:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Irok 1 peldat ez jolenne?

En: Szia

O: Hello

En: hogy vagy?

O: jol s te?

En: en is

O: aha ertem

En: es mijot csinalsz?

ebbol kilehetne hozni 1 jo temat amibol meg kedvelhet? :)

2009. dec. 21. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez jó lesz de most közeledj a témádhoz.
2009. dec. 23. 12:12
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Odamész elé, előkapod a cerkád ráfogod és mondod neki "állj vagy lövök" ha megadja magát akkor lecidáz ha nem akkor belélősz XD
2009. dec. 24. 20:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen csak arra vigyázz, hogy el ne süljön a cerkád:D
2009. dec. 24. 23:49
 15/19 anonim ***** válasza:
ha egy kicsit mersz kockáztatni - márpediglen kéne, mert végülis még 1 éved van a suliból ha jól értelmezem... akkor nyugodtan puhatold ki a barátnőitől, ismerőseitől, hogy miket szeret... ha van közös imserősötök, akivel jó ban és te is jóba vagy akkor az már fél siker, mert az illető tud neked segíteni a lány meghódításában. de az is elég fontos tényező, hogy hogy nézel ki, mennyire vagy ápolt, szeretnek-e az emberek... vagy csak egy hétköznapi szürke egér vagy hülye barátokkal... nem akarlak megbántani, de ezek is fontos szempontok, pláne ebben a korban!!
2009. dec. 25. 00:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezdtek beszélgetni. pl.megkérdezed, hogy hogy vagy? meg mi ujság vele? Mit csinál az ünnepeken? hogy telnek napjai? stb.. Azután már kialakul a beszélgetés :) Legalábbis nálam mindig így van :) És akkor akár órákat is el tudok beszélgetni egy csajjal :) Báár az sem mind1 hogy a csaj milyen,mert ha félénk csaj akkor igen nehéz lesz a beszélgetés vele és akkor alig húzol ki belőle harapófogóval is valamit...:) Sajnos ilyenben is volt részem.. Nem a legkellemesebb az ilyen tipusú csaj:) Egyenesen unalmas:) Hidd el tapasztalatból mondom hogy jönni fog a beszélgetés :) Nyár óta kb 25 csajjal kavargattam,beszélgettem,találkoztam stb :) Sok szerencsét :) kívánom hogy össze jöjjön :) 16/F voltam :)
2009. dec. 25. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
ne tervezgesd előre abeszélgetést, úgyse olyan lesz :D majd ön minden magától (Y) énis bevagyok szarva am az ilyenek előtt :)
2009. dec. 25. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:

kérdezd megmit kapott karácsonyra, meg hogy tellik a szünet, esetleg hívd el valahova mittomén gyorskajálda (általában szeretik a csajok) vagy moziba

hajrá!

előző voltam

2009. dec. 25. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:

13/L

Ha pl. Egyedul ul az ebedlo asztalnal odamehetsz hozza es megkerdezheted, hogy szabad e az a hely, es beszelgethetsz vele arrol, hogy milyen volt az osztalykiri amin egyutt voltatok, vagy, hogy mit fog meg ma csinalni mi a kedvenc tantargya..... Szoval eloszor haverkodj ossze vele!!!! Aztan ajogy megismer, egyre kozelebb kerulhetsz hozza..... De ezek csak tippek

2013. okt. 2. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!