Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak rá? Tetszek neki? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá? Tetszek neki? Én gezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú 17 éves.Másfél éve ismerem.Nagyon tetszik.Tavaly eggyütt jártunk táncra és vele táncoltam.Most már én kiléptem de ő még maradt.Mondta,hogy hiányzik neki az amikor táncoltunk.Multkor kitaláltam,hogy két barátnőm meg a srác meg énmennyünk moziba de ők nem ismerték egymást csak én ismertem őket.Mind a kettő barinőm tudta,hogy nekem tetszik az a fiú.Az egyiknek volt is barátja meg van is és az a lány ráhajtot a csávóra.Ezt én megtudtam és össze vesztem vele.A sráctól megkérdeztem,hogy tetszik-e neki a lány és azt mondta h egy picit.Ezután kb. 2 vagy 3 héttel később találkoztam a sráccal.Nagyon elvoltunk elmentünk plázába,meg beszélgettünk megilyenek.A vonaton este hazafelé megkérdezte h a csaj miért jelölte be vippen.Én megmondtam,hogy tudom miért.Aztán faggatott és megmondtam neki,hogy tetszik a csajnak.Én meg megkérdeztem tőle,ha már tudja akkor össze jönne-e a csajjal.Ő meg azt mondta , hogy nem jönne össze vele mert nem tetszik annyira neki.Utána meg megkérdezte,hogy miért kérdeztem tőle h tetszik e a csajszi.Én meg mondtam,hogy nem mondom el.

azt megálltunk és mondtam neki h ha elmondom akkor lehet h már máshogy fogsz állni hozzám meg ilyenek azt mosolyogott rám

azt elkisért a buszhoz

és mondta h majd msn-en beszélünk és h majd mondjam el neki

és akkor puszi és mentem a buszhoz

de látszott rajta,hogy szeretné tudni.

Meg azon a npon voltak pillanatok amikor össze néztünk és...csak sajna nem csattant el a csók.

De nemtudom,hogy most tetszek neki vagy nem??

Ja és azóta nem jött fel msn-re=(.

meg amikor mentünka vonathoz és a kapuknál álltak az ellenőrök és pasik voltak és h akartuk nyujtani a jegyet és rám nézett a csávó és mondta h mennyünk nem kell

és mondta a tomi h biztos azért mert rá mosolyogtam és megtetszettem neki.Meg amikor ültünk a vonaton megfogta a kezemet mert "hideg van" cim szóval...meg bókolt meg ilyenek.

Szerintem több van közöttünk, mint barátság,csak nem tudom,hogy ezt hogy közöljem vele.

Lécci segítsetek...

2009. dec. 21. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért.
2009. dec. 21. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell vele semmit közölni, ha nem hülye már rájött magától:)

Ez jó dolog, találkozzatok még, fogd meg te is az ő kezét. És ha olyanpillanat alakul ki megint, egy picit kezd el közelíteni az arcod az övéhez, és minden jó lesz.

Hajrá

2009. dec. 21. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

És amiket leírtál, az alapján bejössz neki:)

előző voltam

2009. dec. 21. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi=)

am..14 vok

2009. dec. 21. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A srác hány éves?
2009. dec. 21. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
benne van hogy "van egy fiú 17 éves"
2009. dec. 21. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, nekem személy szerint kicsit nagy lenne a korkülnöbség, de a fene tudja manapság...
2009. dec. 21. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!