Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval aki az átlagnál kövérebb, de nagyon rendes, romantikus és megbizható?

Figyelt kérdés
Szóval,van egy ismerősöm,akit már jóideje ismerek és nagyon tetszem neki.Mindent megmozgat értem,előzékeny,kedves,aranyos,és a barátai szerint is nagyon rendes és megbiyható.Csak az a probléma,hogy kicsit kövér,olyan "mackós",és nem tudom,hogy mit tegyek.Én jólérzem vele magam,és úgylátom,hogy ő is,de tényleg tanácstalan vagyok.
2009. dec. 21. 12:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ezt miért tőlünk kérded?

én személy szerint nem jönnék össze kövér fiúval,mert én nem tudok egy iylenre felizgulni.. akk most tese jössz össze vele?! Ha úgygonolod h emellet a fiú mellet boldog lennék akk mire vársz... Ne a külvilág számítson már..

2009. dec. 21. 17:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is 190 cm és 111 kg.Mackós.Szeretem.

A szexben is tökéletes.Csak annyira izzad amennyire kell(voltak vékony barátaim is,ők is tudnak izzadni szex közben,szóval ez nem a súlytól függ)A mérete is jó.(nem osztom az író véleményét,hogy aki kövér az kis szerszámmal rendelkezik,mert ez sem a súlytól van)Nos én a párommal minden egyes szexet élvezek.Amúgy meg ha valakit szeretünk azt mi másképp látjuk,mert nekünk úgy jó ahogy van.Én sem vagyok egy szuper modell,de a párom szerint igazi szépség vagyok.Ő így lát engem,és ez így van jól.Mindenki a saját párját tartja a legvonzóbbnak,legszexibbnek..

2009. dec. 21. 17:14
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Bennem van a hiba? Érdekes, a vékonyabb fiúknál semmi gond nem volt, és jééé, élveztem is a szexet :)

Azt ne mondja nekem senki, hogy nem tér el a méretük, mert ez nem igaz!!!

2009. dec. 21. 19:19
 24/25 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem tér el a méretük, ami a vékony fiúnál 18 cm az a mackós fiúnál is 18 cm, csak ha már annyira el van hízva akkor ott lent is kipárnázódik és olyan mintha elnyelné, és ha pl 3 centis zsírpárna van ott akkor annyival kissebbnek látszik, de ha visszanyomod a zsírt akkor ott van.
2009. dec. 21. 20:15
 25/25 kolosszus22 ***** válasza:
19:19, te hány éves vagy, hogy még el is hiszed amit mondasz? :D
2009. dec. 21. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!