Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval aki az átlagnál kövérebb, de nagyon rendes, romantikus és megbizható?
Az én párom is "mackós" több mint 100 kg.De én így imádom!!
A világ legjobb pasasa,és eddig soha nem kaptam ennyi szeretetet,kedvességet,humort mint tőle.Ő mindennap azt érzékeli nekem,hogy micsoda szép nő vagyok,és valljuk be min nők ezt nagyon tudjuk ám díjazni.nem igaz?
Ehh, te most komolyan itt vársz megerősítést, hogy összejöjj-e vele?
Az a lényeg, hogy neked tetszen és a leírásod alapján neked igencsak bejön a srác, akkor meg mire vársz?
Jól érzed vele magad és csak azért nem jössz vele össze mert "mackós", vicces. Főleg, hogy szerintem téged nem is nagyon zavar, hogy mackós, hanem inkább az zavar, hogy mások mit mondanának. Egy dolog a lényeg, hogy neked tetszen, a többi le van szarva!
22/F
Hát lehet, hogy engem most mindenki le fog pontozni, de azért leírom a véleményem. Nekem 3x is volt macis barátom, de egyik alkalommal sem jött össze a dolog.
Aranyosak, kedvesek, búkósak, olyan igazi macik, ez igaz, de én pl. a szexet egyáltalán nem tudtam velük élvezni, pontosan az alkatuk miatt. Izzadtak, hamar elfáradtak...stb. És ha a szex nem működik, akkor a kapcsolat sem. Nem azt mondom, hogy minden macis fiúnál így van, de nekem 3-ból 3 így alakult. És hát a méretük sem volt igazán megfelelő. Jó...jöhet az a rész, hogy nem a méret a lényeg, de én speciel semmit nem éreztem belőlük, hát sorry. A "le tud fogyni még" részről pedig annyi a véleményem, hogy ha valaki összejön egy ducibb fiúval, az ne olyan tudattal jöjjön vele össze, hogy "majd úgys lefogy". Mert ha minket nőket szembesítetnének ezzel, hát lehet, hogy akkor már nem osztogatnánk az észt, hogy "fogyjál le, mert milyen nagyon jó lesz neked...de inkább nekem." Ha tetszik a fiú, akkor legyetek egy pár, de ahogy előttem is írták, ha ezen vacilálsz, annak semmi teteje nem lesz a jövőben. Ha pedig így is el tudod fogadni, (és nem bas**gatni később, hogy fogyjál már le), akkor szeresd. Nem egy bonyolult dolog ez.
őszintén? sztem nemcsak a belső a fontos, hanem aziskell h a párunkat külsőleg vonzónak és szexinek találjuk. ez a harmonikus kapcsolat alapja, h kívül is és belül is.
ha te csak belülről szereted őt, így nemlesz túlnagy jövője a kapcsolatotoknak.
és egy kapcsolathoz azmég nemelég, h rendes, kedves, előzékeny és megbízható. érezned kell a tüzet, a vágyat iránta. de te ezt valszeg nemérzed, ha ilyeneket kérdezel.
és gondolj bele h képes lennél e vele szeretkezni, jólesne e ha simogatod a meztelen testét, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!