Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki, hogy késztesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki, hogy késztessem arra, hogy jöjjön el?

Figyelt kérdés
Egy sráccal elég siralmasan állunk. Mikor én külföldön voltam, ő smárolt egy oszttársával egy bulin (ezt haverja mesélte). Én pedig tnap a haverjával. Igazság szerint - nagyon szégyellem - sokat ittam. Ő is teljesen kiütötte magát, semmire nem emlékszik. Holnap szeretném elhívni, hogy megbeszéljük a dolgokat komolyan. Ezt már én így nem bírom. Nagyon szeretem őt és mindenki hibázik, meg persze tanul a saját hibáiból. Én tanultam. :( Milyen sms-t írjak neki, hogy eljöjjön és érezze, hogy ez fontos? Félek nagyon. De ha nem jön el, kiderül, hogy csak szórakozott és ennyit nem érek neki. Ha pedig eljön, még van remény. Ez egy teszt is egyben. Valamint - ha eljön - elmondjam neki, hogy smároltam tegnap a barátjával? Őszinte szeretnék lenni, mert tiszta lappal kezdenék mindent vele. Bár akkor neki is elkéne mondania, hogy smárolt a lánnyal. Segítsetek! Szeretem. :(
2009. dec. 20. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak nyugi legyen, őszinteség az fontos, de ha nem vagytok még együtt, akkor nem kell tudnia róla...

lehet majd egyszer elmondod neki és egy jót derültök rajta ha már járni fogtok...

2009. dec. 20. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
van kukid?
2009. dec. 21. 01:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Legyél vele őszinte, mertha később kiderül, hogy hazudtál, akkor nem fog megbízni benned. Egy smár részegen még nem a világvége, de jó ha tudja.

Hogy mit írjál neki.. Kb annyit, hogy komolyan szükséged van arra, hogy találkozzatok, mert fontos dolgokat akarsz vele megbeszélni, és tegye meg neked ezt a szivességet, és ez most tényleg nagyon komoly kérés.

2009. dec. 21. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!