Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az első "randin" a legjobb csajjal akit ismerek? Hova vigyem? (Bp)
Figyelt kérdés
Üdv! 3 hete együtt dolgoztam egy lánnyal. Utána pár nappal a munka miatt újra találkoztunk, hazakísértem, beszélgettünk, nagyon jó hangulatban. Ő a legszebb lány akit láttam, és egyedülálló.
Megbeszéltünk egy újabb talit, de csak a 2 ünnep között kerül rá sor, addig otthon van vidéken karácsonyozik. Telefonon is beszéltünk egyszer a 2. tali után, nagyon kedves volt akkor is.
Hova vigyem el, mit csináljunk? Nem vagyok nagy csajozós, 22 vagyok, ő 19. Nincs letisztázva, hogy randi lesz, de én szeretném, ha az lenne. Köszönöm a segítséget!
2009. dec. 20. 13:57
11/13 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mennyire tudtok oldottan kötetlenül beszélgetni. Ha még nem akkor mozi/színház/kiállítás utána teázó/kávézó/étterem és akkor van alaptéma ahonnan el lehet indulni. Ha meg nem aggódsz azon, hogy befagy a beszélgetés akkor étterem/séta...
12/13 anonim válasza:
Szerintem elviheted koktélozni/teázni/kávézni, attól függ, hogy mit szeret. Ne éreztesd vele, hogy "ő a legszebb csaj, akit valaha láttál". Csak annyit kell, hogy érezzen, hogy szépnek és vonzónak találod. A nők nem szeretik, ha túlzottan nyomulsz (hidd el, van néhány barátnőm és volt is a 24 év alatt, mióta élek :))! Mondhatsz neki kedves dolgokat, bókokat, de fontos, hogy NE VIDD TÚLZÁSba! Ha azt veszed észre, hogy zavarba jön tőle, nem kell 10x elismételned, hogy milyen csinos. Egyszer elég. Jobb, ha csak rá jellemző dolgokat hozol fel, ha bókolsz. Rád vonatkozó tanácsok: Legyél határozott, hozz fel témákat, csókold meg bátran. Tőlem egyszer megkérdezte valaki, hogy megcsókolhat-e. No comment. 2. randira már nem került sor! Most hirtelen ennyi jut eszembe! Ja és ne érezze a csaj, hogy nyert ügye van, nekünk is kell egy kis izgalom. ;) A "majd hívlak" pont jó lesz randi végére és nem kell fél óra múlva már irkálnod az sms-eket. Jó lesz 3-4 óra múlva is. :)
13/13 A kérdező kommentje:
:) Na, ez jó volt. Holnap felhívom, és megbeszéljük a talit.
2009. dec. 25. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!