Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb hely első randinak?
Gondolok pl vidámparkra, mert ott elég sok ember van és nem érzi nagyon kényelmetlenül magát vagy tengerparti sétára, bár az kicsit egyértelműbb. Szerintetek hova hívjam el? :)
16/l
Mihelyst lesz Magyarországon tengerpart az lesz a legjobb :)
Addig is én az állatkertre voksolok :)
Ez esetben: .I.O.O.I.
:'D
Ne vedd a szívedre :D
hát itt már elég hideg van, bár az itteni emberkék fullra bírják a hideget :O viszont a tengerpart kb 20 km- re van, tehát akkor buszozni is kell... az nem gáz? :/ addig szegény szét unja az agyát xD
de ha kocsival akarnánk menni, akkor szülőket kéne kérni, az meg milyen gáz már :O xD
attól függ, mennyire vagy biztos magadban.. ha félsz attól, hogy nem fogtok tudni miről beszélgetni, vagy ha stresszesebb helyzetekben nem tartod magad elég szórakoztatónak, akkor valami olyan helyet válassz, ahol túl sok dumálás nélkül is jó élmény lehet, vgay pl maga a hely adja a témát, mint pl az általad is említett vidámpark.
ha bízol a beszélőkédben, jöhet valami romantikus kávézó/park/séta..
na hát igen... a beszélés 1+ dolog, mert, hogy én ha olyan pasival beszélek, aki tetszik, az még magyarul is nehezen megy, folyton jókat akarok mondani, stb és hát így más nyelven még nem is próbáltam. :|
lehet, hogy így a vidámpark lesz. itt vannak nagyon jó kis hullámvasutak, amiken kb halálfélelmem szokott lenni, ő meg nem nagyon félős és hát ez pl még hasznomra is lehetne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!