Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem igazán értem mi van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán értem mi van ilyenkor. Van aki okosabb nálam és jobban érti ezt?

Figyelt kérdés

Történet: Van egy lány, meg vagyok én, ugyebár. Megismerkedtünk, elkezdtünk Facebookon beszélgetni és kb. másfél-kétóra írogatás után már kint voltunk beszélgetni, mert kiderült, hogy meglehetősen közel lakik hozzám. Akkor jól éreztük magunkat, viszont utána már a héten inkább csak Fb-n beszéltünk, hiába lakik itt. Nem nagyon akarom magam ráerőltetni még. Aztán most nem rég elkísértem valahova, amit végigbeszélgettünk, meg még aznap este összefutottunk egy gyors dumálásra.

Na most. Ha felhozok valami konkrét programot, pl. filmezést akkor óvatosan kitér vagy terel, elkezd másról beszélni...Viszont mióta ismerjük egymást, nem úgy veszem észre, hogy közömbös irányomba, folyamatosan ír, megoszt velem dolgokat a mindennapjairól, mesél meg minden...Elég egyformák vagyunk amúgy, de mégse tudom, hogy most mi van vagy mit kellene csinálnom. Tovább nem akarom erőltetni azt, hogy programokat sorolgatok neki és sorba utasítja el őket, viszont egy idő után gondolom a szemében unalmas lesz a csak Fb-zés...

2014. ápr. 9. 02:46
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Egyszerűen nem jössz be neki, randizni nem akar veled, de szívesen elfogadna olyan "barátnőnek" akinek farka van és gyakran bókol neki, meg majd a szerelmi ügyeit is neked sírná el. Ezzel a csajjal vagy "barátok" lesztek, vagy lepattintod, de hogy járni nem fog veled az holtbiztos.

2014. ápr. 9. 03:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben óvatosan rákérdeznék, hogy mint pasi jelentsz e nála valamit.
2014. ápr. 9. 03:19
 3/7 A kérdező kommentje:

2. alig 8 nap ismeretség után meg három találkozás után ezt még azért korainak érzem. még ideje sem volt rendesen megismerni engem, hogy eltudja ezt a kérdést normálisan dönteni. de lehet csak én élek egy másik világban. :D

1. lehet, hogy te nagyon lesarkítottad a sztorit. :)

2014. ápr. 9. 03:27
 4/7 anonim ***** válasza:
1es jól irja egyébként...
2014. ápr. 9. 04:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek elsővel, ez ismerős magatartás, már én is belefutottam ilyenbe, vigyázz nehogy téged is magával rántson egy ilyen. A nők nagyon szemetek tudnak lenni és kihasználják az embert, de ami a legszörnyűbb, hogy sokan közülük észre se veszik hogy ezt csinálják a srácokkal.
2014. ápr. 9. 05:33
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
Friendzone gyanús a helyzet.
2014. ápr. 9. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Vagy a barátzóna, ahogy előttem írták, vagy a lány nem könnyen enged magához másokat, és akkor tesztel, ismerkedik. Felméri megéred-e a rizikót. Én így voltam egy férfival akibe évek óta szerelmes voltam - nagyon akartam őt, de féltem a sérüléstől. Ezért hónapokon át facebookoztunk, amíg azt nem érzetem, hogy most már oké. Van akinek idő kell ehhez, de ezt már csak ő tudná megmondani, és valószínűleg nem vallaná be, ha rákérdeznél - az ember szégyelli a félelmeit...
2014. ápr. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!