Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vele, ha a főnököm és utálom?
Röviden:
-idősebb nálam (32 éves)
-a közvetlen főnököm
-utálom, mert nagyképű, azt hiszi, hogy minden nő odavan érte és bárkit megkaphat és emellett a bőre alatt is pénz van, szóval annyira idegesítő tud néha lenni, hogy legszívesebben az épület tetejéről ugranék le miatta
-amióta neki dolgozom, flörtöl velem és próbál randira hívni
-azért van egy része, ami valószínűleg szerethető is lehetne
-vonz az, hogy randizzak vele, de közben tartok is tőle (tapasztalatlan vagyok)
Ma egyenesen kimondta, hogy szombaton vacsorázzunk együtt, de én leráztam, sokadjára.
"-azért van egy része, ami valószínűleg szerethető is lehetne "
A pénztárcája?:D
Főnökkel? Ne legyél buta. Sose szabad!
Hiába írják itt, hogy így juthatsz előre, ez egyáltalán nem biztos. Sok hátrányod is származhat belőle.
Ha már nem kellesz neki, vagy ő neked, vagy veszekedtek, akkor milyen lesz majd együtt dolgozni? Neked szar, mert te vagy alárendelve neki. Ő meg majd úgy csesz ki veled, ahogy akar.
Ha ennyire unszimpatikusnak tartod, és úgy érzed, hogy egyébként is csak arra menne, akkor hagyd a fenébe, mondd, hogy időközben kibékültél a volt barátoddal, ezért szó sem lehet ilyesmiről.
Egyébként miért vonz, hogy randizz vele, ha azt írod, hogy utálod? Szerintem karrier-szempontból nem sülhet el jól, ha egyszer lefekszel vele. Inkább törekedj arra, hogy baráti viszony legyen köztetek.
# 2/7
Nem a pénztárcája. :)
Csak néha úgy érzem, hogy képes lenne normális ember módjára is viselkedni, de ez tényleg nagyon ritka.
# 4/7
Jaj, de megy a bunkózás... Áruld már el nekem, hogy ebből a néhány sorból, hogy jött le neked, hogy én ribi lennék? :)
De tényleg, tök kíváncsi vagyok.
# 6/7
Így is úgy csesz ki velem, ahogy akar, bármikor.
# 7/7
Nem tudom, mi vonz benne ennyire. Talán az, hogy minden nő őt akarja, magabiztos, nagyon jól néz ki.
Van benne valami, ami megfogja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!