Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek vele, ha a főnököm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek vele, ha a főnököm és utálom?

Figyelt kérdés

Röviden:

-idősebb nálam (32 éves)

-a közvetlen főnököm

-utálom, mert nagyképű, azt hiszi, hogy minden nő odavan érte és bárkit megkaphat és emellett a bőre alatt is pénz van, szóval annyira idegesítő tud néha lenni, hogy legszívesebben az épület tetejéről ugranék le miatta

-amióta neki dolgozom, flörtöl velem és próbál randira hívni

-azért van egy része, ami valószínűleg szerethető is lehetne

-vonz az, hogy randizzak vele, de közben tartok is tőle (tapasztalatlan vagyok)

Ma egyenesen kimondta, hogy szombaton vacsorázzunk együtt, de én leráztam, sokadjára.

2014. ápr. 8. 19:45
 1/9 anonim válasza:
Jól tetted. :)
2014. ápr. 8. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"-azért van egy része, ami valószínűleg szerethető is lehetne "

A pénztárcája?:D

2014. ápr. 8. 19:47
 3/9 Mr. Truth ***** válasza:
3%
Hülye vagy.. Menj el vele tedd szét a lábad és az utolsó cseppig nyeld le... Onnantol kinézhet egy elöléptetés es több pénz... Jegyezd meg hogy b**ni kell a sikerért.
2014. ápr. 8. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Úgyis csak egy numera lennél neki. A válaszok alapján egy naiv kis ribi vagy. Bármit is mondunk, te úgyis szétteszed neki...
2014. ápr. 8. 19:48
 5/9 anonim válasza:
Durva . De tényleg sokan igy tennének.
2014. ápr. 8. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Főnökkel? Ne legyél buta. Sose szabad!

Hiába írják itt, hogy így juthatsz előre, ez egyáltalán nem biztos. Sok hátrányod is származhat belőle.

Ha már nem kellesz neki, vagy ő neked, vagy veszekedtek, akkor milyen lesz majd együtt dolgozni? Neked szar, mert te vagy alárendelve neki. Ő meg majd úgy csesz ki veled, ahogy akar.

2014. ápr. 8. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyire unszimpatikusnak tartod, és úgy érzed, hogy egyébként is csak arra menne, akkor hagyd a fenébe, mondd, hogy időközben kibékültél a volt barátoddal, ezért szó sem lehet ilyesmiről.

Egyébként miért vonz, hogy randizz vele, ha azt írod, hogy utálod? Szerintem karrier-szempontból nem sülhet el jól, ha egyszer lefekszel vele. Inkább törekedj arra, hogy baráti viszony legyen köztetek.

2014. ápr. 8. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:

# 2/7

Nem a pénztárcája. :)

Csak néha úgy érzem, hogy képes lenne normális ember módjára is viselkedni, de ez tényleg nagyon ritka.

# 4/7

Jaj, de megy a bunkózás... Áruld már el nekem, hogy ebből a néhány sorból, hogy jött le neked, hogy én ribi lennék? :)

De tényleg, tök kíváncsi vagyok.

# 6/7

Így is úgy csesz ki velem, ahogy akar, bármikor.

# 7/7

Nem tudom, mi vonz benne ennyire. Talán az, hogy minden nő őt akarja, magabiztos, nagyon jól néz ki.

Van benne valami, ami megfogja az embert.

2014. ápr. 8. 20:34
 9/9 anonim válasza:
Ha kell vedd el. Ennyi. De sokat ne várj tőle. Ismerek ilyen embert mint a főnőköd. Vagyis hasonlót. Mert akit én ismertem az egy tróger aki a feleségét csalta. És emellett volt minden nő álma volt pénze nem nézett ki rosszul. Legalábbis a csajok ezt mondták. De amúgy meg egy nagyképű majom volt. Csak vigyázz az ilyenekkel.
2014. ápr. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!