Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a randira? Elso randim (netes ) lenne ma, meg nincs 100% ra lebeszelve- tehat nem vagok at senkit, de ne tudom elmenjek-e?
Az az igazsag, hogy kicsit belefaradtam mar...
Sok randim voltam mostanaban, aki nekem tetszett, az soha nem jelentkezett utana, aki meg nekem nem az nyomult volna.
Mit tegyek?
25 L
menj,egy próbát meg ér
legalább kimozdulsz:))
Tetszik a másik, vagy sem? Én még nem találkoztam netről senkivel, egyszer volt megbeszélve, de visszamondtam, mert az arca nem tetszett végül a másiknak. Sokat őrlődtem, de visszamondtam.
Ha tetszene a másik, megfogna, simán benne lennék. Neked tetszik? :)
24/F
Nem igazan tudom, hogy tetszik-e, nincs semmi hu meg ha mikor megnezem a kepet, atlagos.
A sok sok csalodas utan egyszeruen nem tudom, hogy pazaroljak-e energiat ujra :(
hat ha ma lenne a tali es még nincs 100%ra lebeszelve, akkor gyanus, hogy nem erdekled annyira.
Az en randiaim, 1hettel elotte leszoktak lenni beszelve.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!