Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az új hozzáállás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új hozzáállás, hogy a nőknek nincsenek érzéseik? Régen, mintha fordítva lett volna ez a sztereotípia.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 09:25
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
62%
Vmire fogni kell a kudarcokat, a csalódásokat.
2014. ápr. 8. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

ezt mutatják a pszichológiai kutatások. nem értenétek :D

a siker az adott. nem úgy, mint költőnőnél. milyen otthon a szülőkkel?

2014. ápr. 8. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet csak úgy bedobni, hogy a pszichológiai kutatások így meg úgy. Add meg a forrást is! Hol és hogyan végezték a kutatást, ki végezte, hol jelentették meg az eredményeket?
2014. ápr. 8. 11:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy ez egyrészt kifogás is lehet a saját kreténségükre, másrészt ha a csodával határos módon sikerül valami kalandot összehozni, akkor azzal nyugtatják a lelkiismeretüket, hogy hát a nők úgyis olyan érzéketlenek, hogy megérdemlik a szenvedést. Tehát a farka = büntetés.
2014. ápr. 8. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

hát, én, ha csaj lennék, én sem akarnék egy magamfajta csövessel összejönni. Tehát megtudom érteni valahol a nőket. De azt nem értem, hogy laza szexkapcsolatot, hogy hogy egy lány sem akar velem?

egy összeszart, hugyos, alkoholista, egybehajú de kopaszodó, fogatlan, szatyros, blahás csöves

2014. ápr. 8. 12:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne add fel:D
2014. ápr. 8. 12:18
 17/18 Költőnő? ***** válasza:

#12 már-már hiányoztál. De aztán kihúztam a karomból a tűt és rájöttem h mégsem.

Milyen érzés agresszor elmebetegként élni?

Tudod mit? Ne válaszolj, nem érdekel.

Szép napot, perce out:)

2014. ápr. 8. 17:23
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy sokk itt gyakorin a csúnya, magányos és szegény fiú.
2014. ápr. 17. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!