Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 13 éves lány és nagyon jóban vagyunk. Nemrég megtudtam hogy teccem neki de én 12 vagyok és fogalmam sincs Legyen vagy ne legyen valami belőle?
Figyelt kérdés
Egyik percben minden jó aztán elbizonytalanodok. ..mi legyen?2014. ápr. 6. 22:49
2/10 A kérdező kommentje:
Nem erre vagyok kíváncsi :/
2014. ápr. 6. 22:51
3/10 anonim válasza:
Ha lehetne vmi belőle és neked is tetszik a csaj akkor hajts rá ez egyértelmű!! Bátorság és ennyi :)
4/10 anonim válasza:
Nem tudod, hogy ő TECCIK-é neked?
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném eldonteni mert szép csaj meg minden de nem vagyok benne biztos hogy készen állok erre a kapcsolatra.
2014. ápr. 6. 22:58
6/10 anonim válasza:
Ha te tecce neki és neked is teccik, akkor együtt teccikelhettek!
7/10 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos, akkor még nem állsz készen! Meg egyébként is, mit akarnál vele kezdeni? Elmehettek cukrászdába fagyizni, de kb ennyi. Kézen fogva se sétálhattok, mert az olyan sután nézne ki, meg tök zavarban lennétek egymástól; csókolózni egyikőtök sem tud, másról meg ne is beszéljünk ...
Nagyon gyerekek vagytok még, simán ráértek a szerelem dologra 3-4 év múlva is. Persze megértelek, amikor én 12 voltam, szerelmes voltam Tóth Andiba de még beszélni is alig mertem vele. Egy fagyinál és a barátságnál tovább nem jutottunk.
8/10 anonim válasza:
haat en 14 leszek es az egyik fiubaratom pedig iden lett 13...nekem nagyon bejon es mindig jol elvagyunk..az egy ev kicsit sem sok:)) szerintem probaljatok meg:) sok sikert!;))
9/10 anonim válasza:
Ne legyen belőle semmi, helyesen sem tudsz írni.
10/10 anonim válasza:
Először nézd át a Magyar helyesírási szótátat XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!