Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdés komoly! Férfi vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés komoly! Férfi vagyok és társkeresőzök.7200 db levélváltás (2 db képcsere) és sok hónap beszélgetés után facebook (antiszoc vagyok kissé,2 db magányos képem van) csere és a nő már soha többet nem válaszol? Hogyan vessek véget az életemnek?

Figyelt kérdés
Utána lett volna a találka, már a mind a két fél nagyon akarta, csak 420 km távolság miatt nehéz lett volna korábban.
2014. ápr. 5. 22:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én majdnem 32 és hasonlóan éreztem magam Eddig. 1 év alatt megváltoztam. Sportolás (ezt már több éve kezdtem), sokat olvastam itt és máshol a nőkről, fejlesztettem az intelligenciámon, szókincsemen.

Sok munka van benne, de jelentem megérte. Szóval változz meg amennyire csak lehet és keress eddig nem próbált helyeken is!

2014. ápr. 6. 11:34
 22/23 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon rosszul csinálsz. Én majdnem 21 éves voltam, amikor egy ilyen társkeresős regisztrációm után 2 héttel ismertem meg a feleségemet. 1 hónappal a megismerkedésünk után már 2 hete együtt voltunk és oda volt a szüzességem:D Júniusban leszünk 4 évesek és 2,5 éve házasok...

Amúgy meg keress lakóhelyedhez közeli csajt. Ha messze van, teljesen felesleges időt pocsékolni rá. Ne húzzátok a találkát 2-3 hétnél tovább. Szintén tök felesleges....

24/F

2014. ápr. 8. 06:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Basszus, akkor költözz el az isten háta mögülről egy nagyobb városba, vagy ahova akarsz... 29 éves vagy, mire vársz? Van diplomád, nem vagy h*lye, ha kutykuruttyfalván találtál munkát akkor egy nagyobb városban miért ne találnál? Persze ha nem mersz kockáztatni semennyit akkor nyerni sem fogsz és marad a nyavajgás. Vagy inkább az isten háta mögött akarod magad 30 évesen fejbe lőni egy soha nem látott fb-s csaj miatt? Ez nekem elég szánalmasan hangzik.
2014. ápr. 10. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!