Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés komoly! Férfi vagyok és társkeresőzök.7200 db levélváltás (2 db képcsere) és sok hónap beszélgetés után facebook (antiszoc vagyok kissé,2 db magányos képem van) csere és a nő már soha többet nem válaszol? Hogyan vessek véget az életemnek?
Én majdnem 32 és hasonlóan éreztem magam Eddig. 1 év alatt megváltoztam. Sportolás (ezt már több éve kezdtem), sokat olvastam itt és máshol a nőkről, fejlesztettem az intelligenciámon, szókincsemen.
Sok munka van benne, de jelentem megérte. Szóval változz meg amennyire csak lehet és keress eddig nem próbált helyeken is!
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Én majdnem 21 éves voltam, amikor egy ilyen társkeresős regisztrációm után 2 héttel ismertem meg a feleségemet. 1 hónappal a megismerkedésünk után már 2 hete együtt voltunk és oda volt a szüzességem:D Júniusban leszünk 4 évesek és 2,5 éve házasok...
Amúgy meg keress lakóhelyedhez közeli csajt. Ha messze van, teljesen felesleges időt pocsékolni rá. Ne húzzátok a találkát 2-3 hétnél tovább. Szintén tök felesleges....
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!