Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdés komoly! Férfi vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés komoly! Férfi vagyok és társkeresőzök.7200 db levélváltás (2 db képcsere) és sok hónap beszélgetés után facebook (antiszoc vagyok kissé,2 db magányos képem van) csere és a nő már soha többet nem válaszol? Hogyan vessek véget az életemnek?

Figyelt kérdés
Utána lett volna a találka, már a mind a két fél nagyon akarta, csak 420 km távolság miatt nehéz lett volna korábban.
2014. ápr. 5. 22:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

1. 420 km? Mégis milyen kapcsolat lett volna az?

2. 7200 levél? Legközelebb hamarabb hozd tető alá a találkozót és ne az ország másik végéből válogass! Murphy alapján nyilván ott találsz könnyebben párt, de ha a távolság közétek áll, csak még jobban fog fájni.

3. Ne legyél hülye! Most nincs nő, de ki mondta, hogy ezután se lehet?

4. Attól, hogy nincs nő, még élhetsz teljes életet, sőt azt is kell élned! Tanulj, művelődj, dolgozz, építsd az életed!

5. Gondold át a lehetőségeidet és költözz nagyobb településre!

2014. ápr. 5. 23:22
 12/23 anonim ***** válasza:

"annyit nem ér meg egy nő hogy éhen haljak"

de annyit megér hogy fejbe lődd magad?:DD nagyokos

2014. ápr. 5. 23:28
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, mert úgy sem lesz senkim az Isten háta mögött. Tehát a két rossz közül lehet a fejbelövés a jobb.
2014. ápr. 5. 23:32
 14/23 anonim ***** válasza:

Kajak van stukid otthon?

Igen jó vagy. Nekem csak vízipisztoly van.

2014. ápr. 5. 23:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Van, apámé. Őrnagy a legközelebbi városban. Nem 72 km-re van, hanem csak 32 re. Bocsi, elírtam akkor.
2014. ápr. 5. 23:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Rendőrtiszt. Igaz hamarosan nyugdíjba megy.
2014. ápr. 5. 23:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a kifogások és egyszerűbb út keresése helyett elgondolkodnék azon, hogy vajon mi a gond velem és változtatnék.
2014. ápr. 6. 00:02
 18/23 anonim ***** válasza:
32%

Aki öngyilkos akar lenni nem itt kérdezget marhaságokat. Szépen minden nap meg fogod ugyanezt kérdezni, kicsit átfogalmazva. Egy hét után azt fogod kérdezni, miért ilyen gonoszak a nők.

Alig várom...a forever alone-ok recsegtetése a kedvencem ezen az oldalon.

2014. ápr. 6. 00:08
 19/23 anonim válasza:
Szerintem meg pont igaz es kiakarja nyirni magat nekem is volt mar ilyen figyi erre csak az ido a megoldas. De ha acimet tudod fogd magad es ,enj le es mond hogy o eleted azerelmes es jojjön veled hatha bejon ha nem akkor kirandultal egyet
2014. ápr. 6. 01:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálad vannak 100x szerencsétlenebb emberek is. Ezen gondolkozz el egy picit.
2014. ápr. 6. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!