Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen fiút?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hányok azoktól a nagyszájú Justin Bieber formájú fiúktól, akik manapság az utcákon járnak. Egy egyszerű, kedves, olvasni szerető fiút keresek, akivel nyugodtan beszélgethetek bármiről (akár filmekről, könyvekről is). Vagy ha szeretne kimozdulni velem, akkor ne az legyen, hogy elmegyünk moziba egy filmre, hanem inkább sétálgassunk a szabadba minden úticél nélkül (szögezzük le, hogy számomra a mozi feleslegesnek tűnik, többre tartom, ha otthon leülhetek filmet nézni azokkal, akiket szeretek. Nem vagyok én se szépségkirálynő, nem is akarok az lenni ezt jobb, ha tudjátok.
Férfiak/Fiúk, vannak még ilyenek közöttetek?
Pécset, bár.. 1. ezt 1 találkozás, akár 1 kép után mondanám meg, de többnyire ilyen vagyok, inkább alkalmazkodó :D
16/F
11. válaszoló : ha irritállak, akkor minek válaszolsz? -.-
Nyilvánvaló, hogy abszolút még csak közöd sincs az olyan fiúkhoz, akiket én keresek. Megértésedet köszönöm.
"Nem vagyok én se szépségkirálynő, nem is akarok az lenni ezt jobb, ha tudjátok."
Miért írod ezt, valaki számára biztos szép vagy, ha magadnak nem is tetszel.
Érdekel a szexualitás? Tapasztalataim szerint az ilyen normális lányoknál általában valami hiányzik az egészséges szexualitás terén (nem tudom miért, nem akarok megbántani senkit), ezért keres a legtöbb fiú Selena Gomez formájú lányokat :] Remélem egyszer találok olyat akinél minden rendben van mégsem plázacica és olyan tud lenni aki a párom de egyben a legjobb barát is (amit írtál hogy beszélgethetsz vele bármiről).. Egyszer ráírtam egy kifejezetten szimpatikus kérdés gazdájára itt, évek óta ismerem és barát lett belőle, sétáltunk így céltalanul, moziban is voltunk... Nem lett semmi több (mondjuk ő nem is akart párt magának, furi).
Hadd kérdezzem meg, az e-book olvasás az olvasásnak számít?
Vannak ilyenek köztünk.
Azért ezek a tulajdonságok nem annyira népszerűek, maximum a szavak birodalmában sok nő körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!