Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen fiút?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hányok azoktól a nagyszájú Justin Bieber formájú fiúktól, akik manapság az utcákon járnak. Egy egyszerű, kedves, olvasni szerető fiút keresek, akivel nyugodtan beszélgethetek bármiről (akár filmekről, könyvekről is). Vagy ha szeretne kimozdulni velem, akkor ne az legyen, hogy elmegyünk moziba egy filmre, hanem inkább sétálgassunk a szabadba minden úticél nélkül (szögezzük le, hogy számomra a mozi feleslegesnek tűnik, többre tartom, ha otthon leülhetek filmet nézni azokkal, akiket szeretek. Nem vagyok én se szépségkirálynő, nem is akarok az lenni ezt jobb, ha tudjátok.
Férfiak/Fiúk, vannak még ilyenek közöttetek?
tetszik a stílusod :)
bárhol találhatsz, suliban, vásárlás közben, utcán.. csak legyél nyitott és ismerj meg új embereket, így előbb utóbb tutira beleakadsz valakibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!