Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt még soha barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még soha barátnőm, hogy kezdjek ismerkedni?

Figyelt kérdés

22 /F vagyok, kiskoromtól fogva erősen túlsúlyos voltam, önbizalmam sose volt semmihez. Az elmúlt 2-3 évben sikerült elég szépen lefogynom, most már lenne önbizalmam is megszólítani lányokat, de ismerkedés szempontjából kb. egy 12 éves szintjén állok. (hiszen még sose ismerkedtem lányokkal)

Adna valaki valami tanácsot, hogy kezdjek neki?

2014. ápr. 4. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2014. ápr. 4. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Pesttől nem messze
2014. ápr. 4. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor felmész pestre néha bulizni és vársz.

Pesten a csajok pasiznak és nem a pasik csajoznak.

Előbb utóbb ismerkedni fognak veled és utána te is ráérzel.

Ha ez nem tetszik akkor a legjobb ha odamész a lányhoz és azt mondod neki, hogy: "szia"

Utána pedig a helyzet hozza, hogy mit kell mondani. Nem lehet előre betanult szöveget nyomni.

2014. ápr. 4. 15:14
 4/4 anonim válasza:

Orra buksz egy kedvesnek és szimpinek tûnô csaj elôtt, ha esélyes vagy nála segít vagy kuncog, ha nem akkor ne is próbálkozz nála. Utána meg ha segített, kezdj el vele kommunikálni :)

Én (a túl jó szívemnek hála) segítettem és már az 5. évfordulónkat fogjuk ünnepelni ;P

2014. ápr. 8. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!