Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg vele? (bővebben lent)
Kb. 2 éve voltam egy angol táborban, ahol az illető lány táboroztató én meg táborozó voltam. Nem beszéltünk, de azért arcról láttuk egymást, így facebook-on barátok lettünk, de valószínűleg Ő már nem emlékszik rám.
Már akkor is bejött, de mostanra még vonzóbb lett a személyisége számomra, és gondoltam, hogy bepróbálkoznék nála. Viszont nem tudom, hogy van-e barátja vagy nincs, és így nem tudom, hogy mit lépjek. (+info: nincs baráti társaság, vagy hely ahol összefuthatnánk stb. szóval csak facebook az egyetlen felület(főleg ez az akadály, mert most komolyan fb-on? olyan mintha sms-ben hívnám első randira...))
Ha úgy kezdem, hogy megkérdezem van-e barátja amivel elveszítem a kezdeti könnyedebb ismerkedés légkörét; ha nem kérdezem meg, és van barátja az is kínos.
Szóval valahogy úgy kellene összehoznom, hogy ha van most barátja és nem jön össze, akkor esetleg később (amikor lehet már nem lesz) újra próbálhassak még, de ne legyen előítélete, hogy ez az a random srác, aki nem is tudom, hogy honnan az ismerősöm, de múltkor is jött.
Várom a bölcs tanácsokat :D
(Igen, olvastam a több kérdést is ilyen témában, de hátha tapasztaltabb tanácsokat fogok kapni)
18/F (a lány is 18 aki bejön)
Nem kell egyből a lecsóba csapni...ki kell puhatolni a dolgot.
Csak írj rá, dumáljatok. Kérdezd meg, hogy mi van vele, mert már régen beszéltetek. Ebben még nincs semmi és a többi majd alakul. :)
Nyald ki fas...zbukon keresztül.Küldj neki xd-t meg smile-kat.Oszt tegyètek ki a kapcsit mert már dugtatok is.
Ember ne fa..szbukon keresztül ismerkedj személyesen.Mit akarsz egy olyan csajtól aki azt se tudja ki vagy és még fiatalabb is vagy nála.
#1: nem rossz ötlet, de majd máskor ;)
#2: köszi a választ, most átgondolva tényleg kicsit ajtóstól a házba szerű, amit írtam. 1 hibával kevesebb!
#3: hát eléggé különbözik az értékrendünk, de látom te mindent megtettél, lehet valakinek működik az ilyesféle is
(bővebben: Randizni szeretnék vele, nem dugni.
Nem fb-on ismerkedek, de mint említettem "csak facebook az egyetlen felület", így a kérdés adott.
Kornál valószínűleg elsiklottál efelett "18/F (a lány is 18 aki bejön)" amúgy ha érdekel pár hónappal én vagyok idősebb. +1 azért ismerkedsz olyanokkal, akikről azt se tudod, hogy kik, mert csak így ismerheted meg őket ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!