Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemeztünk már párszor, hogyan tovább?
Tudom, a következő lépés hogy megszólítom, de hogyan, és milyen környezetben? Nincs ötletem.
15F
Menj oda hozzá és hívd félre hogy beszélni szeretnél vele,vagy vedd fel msn-re esetleg írj neki myvipen:)
Sok sikert:)
Odamész...és megismerkedtek:)
ennyi..no para:)
első vagyok:)
örülök,hogy te nem ilyen neten megírom neki hogy tetszik fiú vagy :D:)
Menj oda hozzá és pl mondd a következőket:
"Szia!Ne haragudj tudnánk beszélni?Szóóóval,sokat szemeztünk és háát az az igazság hogy nekem tetszel!Mit szólnál ha suli után elmennénk valahova,hogy kicsit jobban megismerjelek?Persze az sem baj,ha nemet mondasz,de nagyon örülnék neki ha mégis beleegyeznél:)"
Mosolyok hozzá,meg egyéb ilyesmik,tuti sikeeeeer:DD
Én nagyon örülnék ha hozzám így jönne oda valakiiii:)
Eddig mindig csak ugy jöttek h:
Szia elkérhetem a tel.számod? -.-"
Nagyon sok sikeeeert:)
Persze nekem sincs semmi bajom az msn-nel, csak azt nem szeretem amikor valaki csak ott képes kommunikálni, és nem szeretném hogy engem ilyen valakinek képzeljen.
Felvettem egyébként - miután belegondoltam, hogy két hétig nem is fogom látni - bár még fogalmam sincs hogy fogom kezdeni, mégis ki vagyok, mit akarok.
nem nehéééz...
Szia én vagyok az a fiú akivel szemezni szoktál:D
csak pasisan,keményen:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!