Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akartam szedni a csajt de közölte hogy csak barátok legyünk, de többet szeretnék. Mit tegyek?
nem akar belemeni tatos kapcsolatba de ezt pár honapja mondta de azóta eltelt egy kis idő és jobban megismertem
És nagyon sokat lalálkozgatunk meg minden és sokat egyűt lógunk és másoknak úgy tűnik mintha járnánk de mégse járunk mindenkinek azt mondja hogy csak barátok vagyunk ez tényleg igyvan.
Most jön a lényeg, megakartam mondani neki hogy tőbe szeretné mint barátságot de nem tudtam meg mondani mert elment nyaralni 2 hétre.
Hogy mondjam meg neki hogy mit szeretnék tőle?
De a lényeg most jön. A barátnője találkozni akar velem meg kőzős programot, akar:
De akivel ősze akarok jőni a csajnak nem tecik hogy találkozunk inkább ellenzi meg elégé kiakadt. De ha csak barátságot akar akkor mérten találkozhat nák más csajokkal vagy beszélgessek? Vagy csak nem meri bevallani magénak hogy nem csak barát Ságot érez ?
Most ijenkor mit csinájak ne találkozzak addig más csajok míg hazaér a nyaralásból és utána mondjam meg neki mitis érzek iránta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!