Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyünk barátok. "?
Szeretném a segítségeteket kérni, meg azt is hogy bolondok ne bántsanak meg.(köszönöm)
Van egy fiú akit szeretek még sosem eddig így senkibe sem voltam szerelmes. De randik után ő már csak barátságot szeretne, én többett talán még bízom hogy egyszer enyém lesz (lehet nem kéne.de mégis). Tartsuk tovább a kapcsolatot? Én akarom barátként is.
egy elkeseredett lány (20+)
egy idő után még rosszabb lesz. te egyre jobban beleszeretsz, közben pedig ott van a tudat, h sosem lesz a tiéd.
ne epekedj, hanem lépj tovább. elhiszem, h nehéz, de később neked lesz jobb.
Senki nem írná meg azt a kérdezőnek, hogy urambocsá próbálja felkelteni a srác érdeklődését? Hisz a nők olyan sokszínű flörttechnikával rendelkeznek, hogyha nagyon akarnak, szinte bárkit le tudnak venni a lábukról.
Én ehhez nem értek, férfi vagyok, de biztos, hogy a végső feladás előtt egyszer még megpróbálnám magamba bolondítani.
az intelligens nő nem taktikázik, kedves férfi válaszoló.
ha egy pasit nem érdeklek annyira, h ő udvaroljon nekem, akkor azt már megette a fene. legalábbis én így látom.
Szerintem Sohasem szabad feladni! Mindent lehet csak akarni kell. (tapasztalat ismerősöknél... és nálunk is)
(Férfi 19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!