Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, mozi. Mennyire öltözzek ki?
Elhívott randira egy srác, akit már régebb óta ismerek látásból. Nem vagyok az a kiöltözős típus, gondolom ő is látta, hogy folyton tornacipőben, csőfarmerban és valami felsőben vagyok. Ez lesz az első randink és moziba megyünk. Mit kéne felvennem? Menjek úgy, ahogy alapjáraton öltözködni szoktam? De nem gáz tornacipőben menni? Arra gondoltam, hogy valami topánkát veszek fel, de abban lehet, hogy nem érezném magam önmagamnak. :D Mit gondoltok?
20/L
Fú, tényleg annyira érdekel egy fiút hogy milyen cipőben vagy :D Öltözz úgy ahogy szoktál! Mondjuk vedd fel azt a ruhád, amiben a legszívesebben mész ki az utcára. Ez csak azért kell hogy TE jól érezd magad. Amúgy meg legyen szép a hajad és az arcod, persze 5 kiló vakolat azért nem kell. Ha elhívott, külsőre valószínűleg amúgy is tetszel neki, és másra kíváncsi. Én így vagyok :DD
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!